L’esplai ja ha començat!

L’esplai ja ha començat!

El dissabte vam tornar després d’un estiu intens i vam fer tots plegats una activitat conjunta.

Després de presentar-nos, els monitors, i conèixer les noves incorporacions a l’equip, vam fer grups a partir dels sorolls de diferents animals: mico, gallina, granota, ase, ovella… Ens havíem de trobar amb els ulls tancats i tot i haver-hi molta gent ho vam aconseguir!

Sin título

Llavors per separat vam fer petites presentacions i a continuació uns relleus per grups. Els grups guanyadors aconseguien unes targetes amb unes preguntes ben estranyes… Per què podrien servir?

Sin título

Vam continuar fent una piràmide humana i figures 3D ben estrambòtiques on guanyava l’originalitat de les formes. Es van poder veure estrelles, foulards i fins i tot castells! Després vam jugar al joc de l’Estrella però amb una nova versió encara més divertida: cada cop s’anaven eliminant persones i aquesta havia de fer un peatge per la següent ronda: fer 3 flexions, fer una abraçada, fer una volta entre d’altres. Per últim vam jugar al joc del Fan, un clàssic. Aquest cop era pedra, paper i tisora gegant i dient el nom de la persona guanyadora més el soroll del seu animal de grup! Va ser una final molt emocionant!

Sin título

Sin título

Sin título

Un cop acabats els jocs, havíem de fer alguna cosa amb les preguntes escrites a les targetes que cada grup tenia de les proves… Consistia en un ‘¿Quién es Quién?’ per saber les monitores de cada grup! Quina emoció!!! Per fi sabrem quins monis porten cada grup! Un per un vam anar sent eliminats fins a quedar els monis de cada grup. Un cop vam tenir els grups fets, els infants van tenir l’oportunitat d’endevinar quin grup de monis portava esquirols, dofins, guineus, isards i joves.

Ja faltava poc per les 19:00 de manera que vam aprofitar per separar-nos per grups i fer jocs i conèixer-nos una mica més.

Sin título

Com veieu, hem tornat amb les piles ben carregades. Ens veiem dissabte!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.