PROVA 3.2: ACTIVITATS DE COLÒNIES

Arribem al segon dia de colònies! Ja ens coneixem bé i ara és hora de fer alguna activitat conjuntament!

Abans però us volem portar una iniciativa que ens sembla molt bonica:

“Hola, sóc en Jordi, el pare de l’Arlet. Us escric perquè feu un cop d’ull al projecte #pintalapinca que ha ideat l’Arlet.

L’avi de l’Arlet, en Joan, va morir fa uns dies a causa del Covid-19. Això va suposar molta tristesa per l’Arlet i la resta de gent que el coneixíem, tant per la pèrdua, com per la situació que impedia fer una despedida com es mereixia, i inclús per la impossibilitat de veure a la mama i a la iaia durant 15 dies perquè havien d’estar en quarentena. Ara també tenim a la iaia Isabel ingressada a l’Hospital de Vic, esperem que evolucioni bé perquè està molt trista.

Els primers dies, per intentar pensar menys amb l’avi no paràvem de fer coses, i en una d’aquestes activitats l’Arlet va pintar pinces de fusta d’estendre roba, i jo li vaig dir que eren molt maques. La seva resposta va ser “Papa, podríem fer una botiga i vendre-les. I els diners que fem els donem als hospitals”. Em va encantar que pensés en ajudar. I jo l’havia d’ajudar a ella a fer això realitat.

I entre l’Arlet i jo vam pensar que demanaríem a nens i adults que pintessin pinces de fusta i ens enviessin les fotos, i les penjaríem a Instagram. I que buscaríem alguna empresa o particular, que es comprometés en fer una donació en euros a la Fundació Lluita contra la Sida que està fent una gran investigació en la lluita contra el coronavirus. #joemcorono

La forma per aconseguir això seria, per cada seguidor que tingués el perfil, aquesta empresa o particular aportaria 1€. És a dir, 245 seguidors, 245€ per la Fundació. O 36712 seguidors, 36712€ per la Fundació. Tan fàcil i tan difícil com això.

Ara engeguem el projecte, sense tenir aquest mecenes, i tot i que hem començat a fer contactes necessitem el compromís. Però de moment llencem el projecte, per què, qui sap si potser algú el coneix i és la persona que necessitem per col•laborar econòmicament i poder tenir com abans millor una solució contra aquest virus.

No us demanem diners, només que compartiu aquest missatge, que ens envieu fotos creatives de les vostres pinces i sobretot que seguiu el perfil d’Instagram @pintalapinca, perquè com més siguem, més ajudarem.

Gràcies, salut i força.

Arlet i Jordi

Instagram: @pintalapinca
Mail: pintalapinca@gmail.com”


Ara sí, pel segon repte us proposem que ens envieu una foto o vídeo, via mail, fent alguna cosa típica de les colònies de l’esplai. Sigueu originals!

Us deixem unes quantes idees:

 • Instal·lant-se
 • D’excursió
 • Amb el foulard
 • Cantant abans de dinar
 • Fent serveis
 • A l’autocar
 • Abans d’anar a dormir
 • Tot just despertar-nos
 • Fent tallers
 • Fent racons
 • Jugant a la gossip box
 • Plantant una tenda
 • Tocant la guitarra o l’ukelele
 • Reflexió
 • Fent una dansa
 • Mesclant qualsevol de les anteriors…
 • O el que se us ocorri!

Us recordem que la puntuació s’acumula amb la resta de reptes i que només per participar ja tindreu un punt, a més a més hi ha punts extres on es valora originalitat, la velocitat en enviar les fotos… Us ho expliquem tot aquí!

Teniu fins al dia 13 per enviar-nos les vostres creacions i no oblideu posar el nom dels autors i les autores!! Estem desitjant veure-les!!

One thought on “PROVA 3.2: ACTIVITATS DE COLÒNIES

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.