REPTE 4: RESULTATS SANT JORDI

Feliç Sant Jordi a totes i tots!

Avui és un dia molt especial per a totes nosaltres, i és que avui celebrem LA DIADA DE SANT JORDI. Altres anys, ens haguéssim trobat a la típica paradeta de roses de l’esplai, amb el foulard al coll i roses i llibres a les mans, però aquest any, és tot una mica diferent.

Tot i així, no volem perdre la màgia d’aquest dia tant únic, i des de l’esplai, volem compartir una part del dia amb vosaltres! Serà un Sant Jordi que recordarem durant molt de temps, i és per això, que l’hem de viure al màxim!

Com ja us vam anunciar, avui publicarem els resultats del repte especial del dissabte passat… Quines ganes!!

Quina millor manera de començar aquest dia que veient totes les vostres elaboracions i escrits. A continuació, us deixem amb algunes imatges de les manualitats i textos que ens heu enviat. La resta que no hem pogut penjar, està com sempre al Flickr. Feu-hi un cop d’ull!

Rosa de Maduixa - Meritxell

Lídia i Laia Loran

Marc Roca

IMG_20200420_223539

maria 1
maria 2

laia 1
laia 2
Poema Benvolguts

Teniu tots moltíssim talent i per tant, després de veure totes aquestes obres d’art i tenint en compte que avui és un dia molt especial…. hem decidit repartir els punts entre tots els participants! Així que tots i totes sumeu 3 punts per haver participat!

Sumem 3 punts a l’Alícia Hanxing, al Pol, la Laia i l’Abril Giménez, al Jordi García, al Marc Roca, al Iván i David Roda, a la Júlia Vivero, a la Meritxell Mollà, a la Laia i Lídia Loran, al Marc Vallès, la Maria Azemà i la Carla Araoz.

Moltes gràcies a totes i tots per participar i sobretot, recordeu:

Passarem junts
un Sant Jordi diferent,
amb l’anhel de la nostra gent,
confinats entre quatre parets.
Junts, sense roses al carrer,
però amb un llibre molt potent,
que avui porta per nom:
Tot anirà bé.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.