Un dissabte diferent d’isards

El grup d’isards no ens aturem!

Portem ja uns mesos confinats i no podíem aguantar més sense fer esplai i encara menys sense veure’ns les cares. És per això que vam decidir el passat cap de setmana de fer esplai virtual! Voleu saber com ens va anar?

Els nens i nenes es van anar connectant a una plataforma virtual per fer una videotrucada amb el grup d’isards, mentre esperàvem que la gent s’anés connectant, la resta estàvem comprovant que tot funciones bé.

Després ens vam posar a fer uns jocs per passar-ho bé i activar-nos una mica. El simon says, anant a buscar objectes per la casa, el contacto i un joc de mímica. Amb això vam finalitzar el dissabte d’esplai.

Va ser molt entretingut i ens va encantar, és per això que anirem fent esplai virtual setmanalment. Esperem que el pròxim cop siguem més i sigui millor!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.