NO HI HA ESTIU SENSE FOULARD!

Avui és el dia que marxaríem de colònies, campaments i camp de treball. Sabem que segurament us sentiu amb certa nostalgia esplaienca (nosaltres també la tenim), perquè tant infants com monitores i monitors esperem amb il·lusió l’arribada de l’estiu, un dels moments més especials del curs d’esplai.

Com us vam dir fa uns mesos, trobem a faltar jugar, córrer, veure’ns, abraçar-nos, conviure… trobem a faltar la nostra manera de fer i de viure l’esplai. Tot i així, en un acte de responsabilitat, l’equip de monitores i monitors vam decidir cancel·lar les esperades activitats d’estiu després d’haver valorat totes les opcions possibles de les quals disposàvem. Precisament perquè creiem en aquesta petita gran família, l’equip de monitores i monitors hem fet una escapada aquest cap de setmana, tot tancant el curs d’esplai, fent dinàmiques i reunions que ens ajudaran a tornar amb més ganes i forces l’any vinent.

Tancament del curs!

Si bé aquest any ha estat un no parar d’emocions, l’esplai no s’atura i la màquina segueix treballant per poder traspassar pantalles, confinaments, i tot allò que se’ns posi pel davant. Seguir fent esplai també és mantenir el contacte amb les persones que us estimeu, els companys i companyes de grup, les famílies que heu conegut els dissabtes a la tarda, recordar els moments viscuts aquest any, cantar i ballar les cançons i danses esplaienques… seguir fent esplai és creure i sentir-se part d’aquesta petita gran família.

I per tal de seguir connectats i connectades les unes amb les altres aquest estiu, us recordem que hem encetat el foulard viatger. Podeu enviar-nos per correu electrònic tantes fotografies com vulgueu dels llocs on aneu aquest estiu. Ep! Però hi ha de sortir el foulard! Anirem fent-ne recull a mesura que les rebem, mitjançant el Facebook, i abans de començar el curs vinent aquí al blog!

Seguim endavant! Fins setembre!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.