Ajudem a la Silvermist

Hola, hola!
Ja tornem a estar per aquí, i és que resulta que el grup d’esquifins volem fer-vos cinc cèntims de la nova aventura que hem començat aquest 2022!

Segon Trimestre
Resulta que fa un parell de setmanes vam conèixer una fada anomenada Silvermist (Silver per nosaltres) que s’havia perdut a la recerca d’una colònia de fades. Resulta que havia marxat de la seva perquè la feina que li havia tocat ser al néixer no li agradava gens! Ja que la seva feina és purificar l’aigua de la Terra, però ella vol ser enginyera/artesana. Després d’una estona coneixent-nos, va aparèixer en Clanck un rastrejador de la seva comunitat i molt bon amic de la Silver, que després del seu fracàs en intentar convèncer de fer tornar a la Silver amb ell a la comunitat ens va prometre que li cobriria les esquenes.

Segon Trimestre
El següent cop que vam veure la Silver, anava acompanyada d’una altra amiga seva, ara era la Flora una fada encarregada de la cuida de les plantes i els animals. Amb ella descobrim que hi ha una comunitat on les fades poden triar quin ofici tenir. Abans d’acomiadar-se de nosaltres la Flora ens entrega un mapa que haurem d’anar seguint per arribar a la nova comunitat. I amb el nou mapa aconseguit ens acomiadem sabent que encara ens queden un munt d’aventures per viure.

Segon Trimestre

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.