Novetats al bloc de l’esplai.

Com que aquest és un bloc que evoluciona i s’actualitza de forma repentina i arbritrària, potser cal que us posi al corrent de les actualitzacions que hi he anat fent. Com que l’esplai encara no ha començat, els monitors i les monitores de l’esplai em tenen aquí tancat a la torre a jornada completa. Sort que de tant en tant em distrec amb el palantir, que si no…

Vinga. La última és l’ampliació de l’àlbum juliol’08, on ara hi podreu trobar fotografies de la primera quinzena d’aquest mes esplaiatapeït. Us en poso una mostra:

La perruquera

Sense comentaris… (de moment…).

Per als més desesplaiats us diria que feu un cop d’ull a les pàgines, que n’hi ha de noves, que als racons esplaiencs (concretament a Colònies i Campaments) trobareu més fotos de les activitats d’estiu. Heu de trobar les preguntes per esbrinar la contrasenya. L’esplai en sí mateix us desitja sort… I les fotos dels monitors i monitores també són de colònies i campaments. Aquesta pàgina té molt d’èxit… Realment no hi ha criteri.

Però si realment voleu estar informats de l’actualitat esplaienca, mireu-vos les entrades. Això és una entrada (…) I si teniu curiositat aneu retrocedint en el temps, no trobareu res nou, però reviureu el curs d’esplai passat. 

I us recordo que podeu deixar comentaris… Només cal que poseu una direcció de mail, la que sigui.

Apa, sort que d’aquí 4 dies comença l’acció…

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.