Ai, ai, ai, quina emoció!!! L’Esplai Natzaret m’ha contractat!

Sí, sí! Sóc la corresponsal en cap del Bosc de Brocelaina, al Regne de Murdundrain! Però ja us aviso que les notícies arribaran “de uvas a peras” que diuen al Regne de Perroflauta, perquè aquí la connexió wifi no funciona gaire bé, que diguem! I és per això que avui el Mag Fistandàntilus m’ha fet usuària i autora del blog de l’Esplai Natzaret! Mira tu, quina gràcia! Abans només podia escriure comentaris i ara ja puc escriure textos llargs, llargs, eh! I moltes coses més, ja ho veureu!! Apali! Fins ben aviat! Fada Molsosa, Bosc de Brocelaina, Regne de Murdundrain per a Esplai Natzaret. Ai, quina il·lusió!

Bosc de Brocelaina

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.