ESPLAI NATZARET al Puigmal

L'esperit de l'esplai al Puigmal

 

Aquí em veieu, de nou al cim del Puigmal. Com a Esplai Natzaret, no és la primera vegada que hi pujo, ni la últimma, espero. La foto és de l’Avi Guineu, sense ell jo no hi hagués pogut arribar. Estic guapo, eh… Bé, com que sóc l’esperit de l’esplai, doncs és normal que em trobeu en un foulard, on en un excursionista, o una ex-monitora, o en uns nens que ara comencen a fer Pastorets i que potser algun dia seran de l’esplai… Em moc força i sóc força present en molts llocs. La setmana vinent per exemple, seré per les festes del barri. És normal que pugui presumir així.

Bé, deixem la part trascendental i passem als temes pràctics (però continuem parlant de mi). Demà hi ha inscripcions també a les 17h. Dissabte a les 16:30h comença l’esplai. Dissabte a les 19h hi ha la reunió de pares i mares. I dissabte tindreu el calendari de l’esplai.

Per cert, i ja per acabar, sabieu que ja tinc un grup al facebook? Doncs sí, creat per ex-monitors de l’esplai. Allà podreu trobar tot de gent que ha passat per l’esplai. Acaba de començar i ja hi ha una trentena de persones. Així que si heu passat mai per l’esplai, apunteu-vos-hi, que s’acosta el meu aniversari, faré 25 anys i m’agradaria convidar a tothom!

Fins aviat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.