Pastorets, contes i joguines

Aquest cap de setmana ens acosta una mica més al Nadal, amb activitats diverses al barri:

D’entrada, tenim representació d’Els Pastorets al barri de Les Corts. Dirigits per Eduard Botanch (que alhora actúa en els papers de Jetsé i Llucifer), els pastorets tornen un altre any al Col·legi Pare Manyanet.
Jordi Íbero, ex-alumne de l’escola i Sílvia Merino, monitora de l’esplai, són en Lluquet i en Rovelló, els herois dels Pastorets. Per la seva banda, l’Hèctor Zacarias i l’Eduard Botanch, ex-monitors de l’esplai, fan els papers dels dolents: en Satanàs i en Llucifer, com han fet des que es va començar a representar aquesta obra al col·legi farà uns dotze anys. Aquest any però, tot i que els protagonistes continuen sent els mateixos, hi ha canvis, com sempre. Canvi de director (l’Hèctor ha hagut de deixar aquesta tasca a l’Eduard aquest any: tot queda entre amics, i del mateix bàndol) i canvis en el repartiment, que continúa gaudint d’una gran colla de pastors i fúries representants per nens i nenes del col·legi, sense oblidar és clar, a Josep, a Maria i els àngels.

Sempre hi ha novetats en aquesta adaptació de l’original de Folch i Torres. Noves escenes, nous personatges, i el sempre present marge per la improvització i fins i tot per la música i el cant. No hi faltaran els pastors dansaires de l’esplai natzaret, que de nou incroporen un ball inèdit a l’espectacle.

Això serà dissabte i diumenge a les 18h a l’auditori del col·legi.
Però diumenge al matí teniu dues propostes més!

El diumenge 14 de desembre, al centre cívic Joan Oliver Pere Quart, carrer Comandant Benítez, 6, es farà un intercanvi de joguines i altres articles culturals, lúdics i esportius que portin les nenes i els nens. Tots els articles per intercanviar es recolliran entre les 10 i les 11. El mercat estarà obert fins la una del migdia. Les joguines que no s’intercanviïn es donaran als infants que les necessitin”.

I a les 12h, a l’Auditori de les Corts (Dolors Masferrer, 33-35): Contes de diferents països del món amb un denominador comú: les festes de Nadal.

Doncs ja ho sabeu. Pels que tingueu l’agenda molt plena, sapigueu que a la Plaça Espanyola de l’Hospitalet, molt a prop de Collblanc, també es fa recollida de joguines fins a final de mes.

  
Per cert, que en Satanàs ja ha arribat a les nostres terres i l’hem pogut veure assajant el seu malèfic atac. Mireu, mireu…

En Satanàs!!

En Lluquet, que no ho veu clar...

L'arcàngel Miquel

El director observant l'escena

El director parlant amb els actors

3 thoughts on “Pastorets, contes i joguines

 1. Maria Rosa Artigot ha dit:

  Benvolguts: Com a fidel seguidora del Pastorets que s’interpreten cada any a l’escola Pare Manyanet, us demano, si us plau, que em passeu el paràgraf de la part final, quan en Lluquet fa l’ofrena de la barretina al Nen Jesús; m’agradaria tant tenir-la per a poder-me-la llegir de tant en tant! I si no, si us plau, indiqueu-me on la puc trobar. Moltes gràcies i Bones Festes!
  M. Rosa Artigot

  M'agrada

  1. Mag Fistandàntilus ha dit:

   Hola!

   El text dels pastorets que utilitzen al Manyanet és el del Folch i Torres modificat per l’Hèctor, el pots trobar per internet però no se si aquesta part serà igual que l’original.
   Jo he buscat el guió i el pots descarregar buscant “guió pastorets Foclh i Torres”.

   Espero que et serveixi i el trobis!!

   M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.