A volar!

Demà ja és dissabte!!!

Renoi com passen les setmanes! Al Regne de Murdundrain, el temps no passa de la mateixa manera. Però jo no sóc la millor persona per explicar-vos-ho, diuen que xerro i massa i que no és fàcil entendre’m, però què hi farem, a mi m’agrada explicar coses!

I quan tinc res a explicar, m’ho invento!! Tot sigui per augmentar el nombre de visites del web!! Això em recorda alguna cosa però ara mateix no… Qui cuina aquestes hores!!!?? Sento unes olors de sopa de rata que fan venir una salivera… Ai no, que és la opció de la memòria. Ja me n’havia oblidat.

Bé, doncs el que deia, ara no recordo exactament què van fer els nois i noies de l’esplai aquest cap de setmana passat, en aquest inici de segon trimestre que en diuen, però han arribat unes fotos que ens poden donar unes pistes.

Fotos!

dissenyant un avió...

o construïnt-lo...

aqui es quan fan la tipica dança en rotllana per concentrar i unificar energies

Text:

Jo diria que els més petits, com que no han tingut temps de moure’s gaire pel món, viatjaran una miqueta. Suposo que utilitzen aquells bolets al·lucinògens que els vaig regalar per Nadal, que t’ajuden a imaginar-te ben bé als llocs més curiosos del món, com ara… Madagascar!! Que té unes platges… I unes palmeres… I uns boscos… Bé, és una manera de viatjar força divertida.

Però es veu que això dels avions mola molt!! Si no vas en avió no moles tant… Bé, i els bolets al·lucinògens tampoc estan gaire ben vistos. A més als natzarets i natzaretes, no els deuen fer tanta falta perquè ja en tenen molta d’imaginació.

Aquest dissabte toca anar al Chad, i hi aniran en colla i em temo que allà no tindran les coses gaire fàcils. (Petit parèntesi: a banda d’inventar-se coses, també cal tenir sempre un ull a l’aguait). I si a més un és mag i té un palantir… Fins i tot podria arribar a dir que els Joves faran un taller de caixetes i cosetes amb tetrabriks. Si l’encerto l’endevino. Demà ho sabrem, suposo… Si es compleix resultarà que sóc un bon mag! O si més no, que aquest bloc és una mica més seriós del que pot semblar…

El que és segur és que tots haurem de fer volar un xic la imaginació. Fins aviat!

 Fins aviat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.