Carnaval, neu i inscripcions a colònies i campaments

Ep, que ja som al febrer!!!
Fa una setmana encara érem al gener… Els joves de l’esplai, feien moneders amb tetrabriks, o miraven una peli del Ken Loach o feien un joc amb Guineus i Isards, que es van fer una samarreta i que també van jugar amb Esquirols i Dofins, que van fer un bon recorregut pel continent africà, que els va fer passar moltes aventures esplaienques.

Tot això ja ha passat, ara ens trobem al mes de febrer, i això vol dir que tenim cites importants:

 

Carnaval

Ara mateix, Guineus i Isards ja han començat a preparar les disfresses del Carnaval, perquè això cau el 21 d’aquest mes. De ben segur que dissabte vinent, dia 14, hi ha taller general de disfresses, perquè ja sabeu que cada any ens fem disfresses noves nosaltres mateixos i això vol il·lusió i temps, ben bé a parts iguals.

La Rua de Carnaval del 21 de febrer que se celebra al barri de Les Corts és la nostra primera cita important. Aquest any comença des dels Jardins Bacardi, davant del Camp Nou, i acaba a la Plaça Rosés on ens esperarà la xocolata desfeta amb melindros.

  

Festa Major de l'esplai natzaret

Carnaval 2008

  

Excursió a la neu

Una setmana més tard, el 28 de febrer, marxem a la neu. Aquest any toca anar a La Molina, i amb neu garantida!!! Qui s’ho hagués pogut imaginar… Marxem ben d’hora dissabte matí i tornem diumenge a la tarda. Una excursió per tirar-se per la neu, tirar-se neu o estirar-se a la neu. Més que suficient. No us en moriu de ganes ja?! Confirmeu assistència ja i intenteu esquivar exàmens, festes, actuacions, partits o qualsevol impediment perquè això passa només un cop l’any i no té preu.

  

Tirar-se neu

Estirar-se a la neu

Estirar-se al sol

Tirar-se per la neu

Fer ninots de neu

   

Inscripcions de colònies i campaments

I sobretot, quedeu-vos tranquils i reserveu-vos les vacances d’estiu. Anem de colònies i campaments com cada any la segona quinzena de juliol i aquest mes de febrer obrim les inscripcions. Sí, som repetitius, però és que ens agrada. I mentre el cos aguanti, anirem a la muntanya faci fred, faci calor. Feu un cop d’ull a les seccions de colònies i campaments del web, on hi trobareu tota la informació.

   

Colònies 2009

Campaments 2009

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.