Carnaval, neu i inscripcions a colònies i campaments 2

Ei, que l’excursió a la neu ja és aquí!
El Carnaval ja ha passat, aquest divendres és l’últim dia d’inscripcions a colònies i campaments i dissabte marxem a la neu. La recta final del mes de febrer, que ja s’acaba. Això vol dir que arribarà aviat la primavera? Qui ho sap?! La marmota Phill potser…

Carnaval

Aquest any les disfresses de Carnaval es van anar autodestruïnt durant la rua, en una literal passejada cap al reciclatge. Tot i això, tenim fotografies per poder recordar quines pintes feiem dissabte passat a la rua de Les Corts. N’hi ha una trentena al grup de fotos de l’esplai. Aquí en teniu una mostra:

Esplai Natzaret, Reciclem (1)

Esplai Natzaret, Reciclem (2)

Esplai Natzaret, Reciclem (4)

Esplai Natzaret, Reciclem (7)

Esplai Natzaret, Reciclem (13)

Per cert, tenim una nova pàgina al bloc per aquells que vulguin conèixer millor aquest grup i fer-se’n membre. Es diu Fotos de l’esplai, com l’accés al grup i es troba a la vostra disposició al suro de l’esplai. Trobareu les instruccions en la seva versió definitiva i oficial.

Val a dir que estem esperant més fotos. Sabem que monitors/es, pares i mares vau fer fotos també durant la rua de carnaval i ens agradaria que les afegíssiu. Hi comptem!

Bé, no cal dir que el Carnaval va ser un èxit. Si més no, vam fer el possible per contagiar el reciclatge als nens i nenes i al barri de Les Corts en general.

Excursió a la neu

Això és ja! I per estar preparats us deixem aquí la Carta resum de l’excursió, on trobareu tot el necessiteu saber sobre l’excursió, d’una tirada, completa i ordenada. A més, podeu fer un cop d’ull a la pàgina web del Refugi de La Molina, als Llocs d’interès (sota el calendari, a mà dreta) o cercar-lo al Mapa de l’esplai, on el trobareu marcat.

Inscripcions a colònies i campaments

Aquest divendres és l’últim dia d’inscripcions a colònies i campaments!!! No us ho penseu més, que us agafarà mal de cap. Apunteu-vos i ja tindreu una cosa solucionada! Pot ser la decisió més important de l’any i cal prendre-la en fred…al mes de febrer!!

Meranges 2008 243

colònies

One thought on “Carnaval, neu i inscripcions a colònies i campaments 2

  1. Mag Fistandàntilus ha dit:

    Ei, per cert, que heu mirat la web de les corts últimament? Hi teniu un enllaç permanent a les nostres Webs d’interès, és diu: Les Corts, el nostre barri. Us ho dic perquè hi trobareu fotos de la rua de carnestoltes del barri!! I com veureu, sempre es fan activitats interessants a Les Corts. Diumenge passat alguns monis de l’esplai van anar a la Calçotada Popular del Jardí de les Infantes.

    Per si no trobeu l’article de la rua, us passo aquí l’enllaç directe a les fotos: Carnestoltes’09

    Fins aviat!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.