Llarga vida a les excursions d’esplai!

Esplaiencs i esplaienques, què tal?
Pensant en les colònies? En els campaments? En l’excursió de la primavera? O encara teniu al cap l’excursió de la neu? Jo ja penso en la de la platja!!! Ara que fa més caloreta… Clar, vosaltres no us imagineu un Mag anant a la platja, oi? No és clar, sempre tancat al capdamunt d’una torre, al capdamunt d’una muntanya… Doncs així és, justament per això m’agrada imaginar-m’ho, ja sabeu que la imaginació és el poder més gran que existeix!! “Suso” dic jo! (petit homenatge al Jesús “Suso”, que encara tenim el seu paraigües a l’esplai). La Fada Molsosa prefereix l’excursió de la Primavera, perquè és una fanàtica de les plantes!!

Però… deixeu-me començar de nou, que avui és un nou dia, i a més, un dels dinous i dijous… Bé, sense més…

  

Hoooooola!! =”Hola de nou”!! (9 lletres, Horitzontal)
(Estic donant una assignatura de Magimàtiques, sudokus i mags encreuats)
El número 9 és màgic, 9 sabíeu? Doncs sí, i si 9s ho creieu, pregunteu-li a en Gandalf!

   

__·__.__·__ (parèntesi estiu 2009)__·__.__·__

Per cert, demà hi ha inscripcions de 9!! I de colònies queden 9 places, o menys! I a campaments ja som 39, o més! Suso” juro! Si encara 9s heu mirat la informació, aneu a Colònies 2009 i Campaments 2009!!

Ja sé què estareu pensant: quants 9s?!! Doncs 9 sé quants 9s vindran aquest estiu 2009. Però us puc dir que n’hi ha, no tot són repetidors insaciables!

__._·_.__”fins aquí”__._·_.__

    

Però bé, jo us volia parlar de les excursions d’esplai. Primera perquè acabo de penjar al grup de fotos de l’Esplai Natzaret les fotos de l’excursió de la neu i vénen ganes de parlar-ne. I segona, perquè demà passat l’esplai se’n va d’excursió!!

Quan dic l'”esplai”, em refereixo a l’esperit esplaienc de l’esplai, els monitors i monitores i una representació de nens, nenes, nois i noies. I dic una representació, perquè sembla que una altra representació d’aquests farà acte de presència en les jornades solidàries del Manyanet Solidari. Aquest dissabte és jornada de portes obertes al col·legi i l’esplai no hi serà!! Per això hi hem deixat una representació, per no quedar malament. 

 Cartell Concert Solidari - 21/03/2009

Us penjo aquí el cartell del concert solidari, que hi toquen uns amics de l’esplai, els Like a gat

 

Els seus fundadors, el Joan Alsina i l’Oriol Sistaré, havien sigut nens i monitors de l’esplai. A veure si els convencem per què facin difusió de l’esplai en el dia de portes obertes del col·legi… Per cert, diumenge és concretament la XII Diada de la Solidaritat i fan partidets de futbol.

 

  

Però és que a la gent de l’esplai, el que els agrada és anar d’excursió. Cal que us expliqui perquè?! Jo diria que veient les fotos, no cal donar més explicacions. Jo sóc un mag amic de l’esplai i per tant, ho conec de prop, però crec que no costa d’imaginar la màgia que tenen les excursions. Llarga vida a les excursions d’esplai!

  

La Molina 2009 (1)

La Molina 2009 (4)

La Molina 2009 (6)

La Molina 2009 (10)

2 thoughts on “Llarga vida a les excursions d’esplai!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.