Excursió de primavera

Per fi ha arribat la primavera i amb ella ha marxat el fred i el sol ens saluda cada matí quan ens llevem… A mi la primera, que m’encanta veure sortir el sol i despertar a tot el regne de Murdundrain. Ja ha tornat el bon temps!!! 

Per celebrar-ho, amb l’Esplai vam anar d’excursió a Mas Banyeres, una fantàstica masia a les afores de Centelles, a la comarca d’Osona. Quina sorpresa quan vam trobar a la casa tot d’animals que corrien esparverats pel soroll de les rialles dels nens i nenes que allí hi jugaven…

El dissabte va ser un dia ben entretingut: vam jugar a un joc de taulell tots plegats i a la nit vam conèixer la llegenda del Taj Mahal… uhhhh quina por…. però com que som molt valents vam aconseguir trobar tots els objectes per ajudar als prínceps a trobar el seu camí…

El diumenge va començar una mica tapadot… però mica en mica a mida que pujàvem el cim… sí sí vam fer un cim!!!! (i el primer per alguns dels nostres esquirols i dofins) els núvols anaven deixant sortir el sol. Pujar el cim no va ser gens fàcil però després d’algunes hores de caminar ho vam aconseguir!!!! Ahhh i vam deixar constància que ho havíem fet…

    
L'Esplai Natzaret i la Reina Guàriön

  

… ara tothom sabrà que l’Esplai Natzaret va pujar el PUIGSAGORDI!!!!
I jo estic estupenda, com la reina que sóc!
En fi… a l’arribada a l’estació de Sants estàvem tots baldats…. amb les galtones vermelletes i els ulls mig aclucats… això sí, amb ganes de tornar a marxar d’excursió!!!

Per cert, el pesat del Mag Fistandàntilus m’ha dit que si cliqueu aquí, per art de màgia (ja pots comptar…) anireu a parar al Mapa de l’esplai, on veureu la foto d’aquí sota, la foto de grup al cim del Puigsagordi, al lloc exacte on es va fer, és a dir… al cim del Puigsagordi!! Ooooh… Cliqueu sobre el cim. També hi trobareu la casa de colònies Mas Banyeres.

  

puigsagordi

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.