25è aniversari de l’esplai

Falten 6 mesos per la celebració del 25è aniversari de l’esplai!!
Començarà el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre en una casa de colònies molt xula, que no direm el nom, però que està situada al terme municipal de Castell de l’Areny, al Berguedà. Cal dir res més? Hi estan convidades totes aquelles persones que en algun moment de la seva vida hagin sigut esquirols, dofins, guineus, isards, joves o monitors/es de l’esplai. I també els vostres familiars o parelles que vulguin venir.

Aviat us donarem més informació, però ja us avancem que el diumenge 17 de maig a les 18h a la Plaça Concòrdia, hi haurà una reunió per preparar aquesta excursió que farem per celebrar els 25 anys de l’esplai amb aquells que l’han viscut de més a prop. I si ho diem és perquè, els que sou convidats a l’excursió, potser us faria il·lusió participar-hi. Si a algú li interessa, deixeu-nos un comentari aquí o envieu-nos un e-mail.

Però això no és tot! També farem una festa al barri de Les Corts, on hi sou tots convidats, que començarà a la tarda i continuarà al vespre i a la nit. Serà el 7 de Novembre i serà molt sonada!!! Us anirem donant més detalls, de veritat!

Per cert, feu que corri la veu, i intenteu contactar amb antics amics/gues de l’esplai, monitors i monitores perquè no s’ho perdi ningú! Tenim un grup força nombrós al facebook. Si en teniu, ja ho sabeu.

Moltes gràcies i fins aviat!

4 thoughts on “25è aniversari de l’esplai

 1. Esplai Natzaret ha dit:

  Estem estudiant la possibilitat de fer com a colònies i campaments que fem un 5% de descompte a aquells/es que portin amics de fora.

  Una cosa així com… aquells que més amics/gues de l’esplai (ja fossin nens/es o monitors/es) hagueu informat i convidat personalment (i vinguin a l’excursió, esclar), us farem un regalet.

  M'agrada

 2. Oriol Arias ha dit:

  Hey companys,

  He rebut el vostre misatge reenviat del Víctor López torralvo i de la Cristina Valero Brun. M’he apuntat les dates i ja us diré alguna cosa respecte a si podré assistir al cap de setmana i a la festa al barri.
  Jo el diumenge 17 de maig estaré fent una cursa de muntanya a Montblanc per tant no podré quedar amb vosaltres.

  Agur des de Girona a punt de Temps de flors.

  M'agrada

 3. Jaume Moregó ha dit:

  Amics,
  És un goig veure com l’Esplai resisteix i perdura. Fer-ne 25 no és gens fàcil, té molt de mèrit. Presents a wikipèdia, una pàgina web fantàstica amb fotos, fins i tot, de la primera etapa, … Moltes felicitats als que ho feu possible. Us animo a fer-ne, com a mínim, 25 més.
  Ahir vam ser a la reunió de la plaça de la Concòrdia. Hem de començar a escalfar motor i mobilitzar a tot ésser viu que ha tingut vincles amb l’Esplai.
  Ànims i per molts anys!!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.