Reunions de colònies i campaments!

Ja tenim la data de…
Les reunions de pares i mares per les colònies i els campaments d’estiu 2009 del 25è curs d’esplai de l’Esplai Natzaret!!!

Ja sé que no us creureu però resulta que el que tenim preparat i pactat pels campaments d’aquest any té un nom monstruosament més llarg que aquest. I mola molt més, esclar! Però com que tot lo dels campaments i les colònies és secret, no us ho podem demostrar. Ja us he dit que no us ho creurieu…

Les reunions seran el 2 de juny, a les 20h, a l’auditori del Col·legi Pare Manyanet.
Sí, són simultànies. És el repte que posem a les famílies més atrevides.

Per cert, que si voleu veure com eren les reunions de pares i mares de l’esplai ara fa 17 o 20 anys, no us perdeu les novetats de la pàgina 25è aniversari. Les novetats són al final de tot, a baix, cap al fons…

Però abans no ens distraguem amb curiositats, fotos i coses d’aquestes, us recordem que aquest divendres no hi ha secretaria, perquè és la festa del treball i els monitors i monitores hi aniran. A la festa aquesta, suposo. I dissabte no hi ha esplai perquè es veu que aquesta festa, com que és la del treball, els deixarà a tots baldats.

En resum, que l’esplai torna el 9 de maig, que resulta que, pels que no ho sabíeu és la festa de l’amic. O no… No, crec en diuen “el dia de l’amic“. No és un gran nom però la idea està bé: consisteix en que, pel mateix preu, els nens i nenes de l’esplai poden venir amb un amic o amiga a l’esplai, de tal manera que aquest o aquesta també s’ho passi bé jugant. Sembla senzill, oi? El que no sé, és si és obligatori… Intentaré informar-me millor.

I bé, ara ve el que tots estàveu esperant: la finalització del text i l’inici de les imatges. Ara bé, sempre podeu llegir el que posa quan feu reposar el punter sobre les fotos. Ho heu provat? Què, va bé? Si bé pot semblar inútil, és tracta d’una cosa útil pels cecs que naveguen per la xarxa, de veres. Bé, si més no, no suposa cap gran esforç fer-ho. Bé, no tant com encabir mitja dotzena de “bé”s en un paràgraf. I això sí que és inútil del tot. Fins aviat!

  

Sant Jordi 2009 004

Sant Jordi 2009 030

Sant Jordi 2009 003

Sant Jordi 2009 014

  

Si feu “click” amb el ratolí a sobre les fotos, en veureu d’altres (a banda de veure-les més grans, esclar)!! Són de Sant Jordi. De la parada de roses. La gent que hi surt són els monitors i monitores de l’esplai.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.