Amics, amigues, Foixarda, rol i cavalls

Dissabte passat va ser el dia de l’amic/ga a l’esplai. I el dia dels cavalls pels Esquirols i els Dofins i el dia de la Foixarda 2, pels Joves i el dia del joc de rol pels Guineus i Isards. D’això últim no me n’han passat fotos, però és clar, els jocs de rol són pura imaginació i és difícil captar-ne l’essència amb una càmera fotogràfica. De la resta sí en tenim algunes fotos, per la qual cosa ens podríem estalviar uns milers de paraules… Però, què carai, que no és un bloc això? Doncs expliquem-ne quatre coses!

Resulta que els Esquirols i Dofins estan fent un viatge per l’Edat Mitjana. No em pregunteu com s’ho fan, sóc mag i sé que hi ha secrets que més val deixar al calaix… El cas és que després de la seva visita al Born ara fa un parell de setmanes, han volgut reviure un torneig de cavallers que s’hi feia fa molt temps. Però per entrar al torneig necessitaven bons cavalls, i els havien d’anar a caçar, domesticar i entrenar. No va resultar gens fàcil, però van aconseguir l’objectiu: competir com els grans cavallers.

Els Guineus i Isards per la seva banda van endinsar-se en un joc de rol –fitxes, daus, personatges i molta imaginació–. Voleu saber què va passar? Intentaré esbrinar-ho…

Pel que fa al Grup de Joves, van tornar a anar a La Foixarda i bé… s’ho van passar molt bé! D’acord, vale, no m’enrotllo més, anem al gra:

Dissabte és la XI Mostra d’Entitats de Les Corts. Això vol dir que l’Esplai Natzaret, juntament amb més de 100 entitats del barri estarà ubicat a la Gran Via de Carles III, de 10h a 20h. L’esplai farà tallers, i no serem els únics. I també hi haurà activitats, espectacles i coses. Per cert que els monitors i monitores de l’esplai hi seran fins les 19h i que si els voleu veure en persona, és el millor dia.

Tots els que vingueu a veure’ls, porteu tetrabriks i revistes velles i a canvi, us donarem un xupa-xups.

Us recordem que aquest diumenge a les 18h hi ha la 1a preparació del 25è aniversari, en la qual hi són convidats els/les exmembres de l’esplai.9 de maig de 2009 002

9 de maig de 2009 005

9 de maig de 2009 006

CIMG0357

CIMG0358

CIMG0363

CIMG0367

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.