El Monstre d’Entitats!

Sorgit de les entranyes de la terra, el monstre d’entitats és una llengua gegant que surt de Mejía Lequerica, i reposa estrepitosament sobre la Gran Via de Carles III, un cop l’any, quan comença el bon temps. La seva aparició genera uns forts vents però la seva bava gelatinosa enganxa a totes les entitats del barri – esplais inclosos – i tots aquellxs que hi passen a prop en queden fascinats. És una mostra de poder inigualable. Per això a aquest dia se’l coneix com La Mostra d’Entitats.

Nosaltres hi vam ser i vam cridar: Som els millors!!!
Bé, concretament va ser el Manel, que patia trastorn de doble personalitat perquè anava vestit de boc i amb el foulard de l’esplai.

Els Joves van tenir el seu últim dia d’esplai de la història, i van anar a fer unes braves al bar Tomàs!

I totxs esplaiencs/enques natzarets/etes, joves inclosos, vam passar una estona per la mostra. Els monitors i monitores de l’esplai, com sempre, com que no saben trobar els límits (és una cosa que han après dels nenxs) van ser-hi una estona fooorça llarga. Tan que casi acaben embogits pel Monstre.

De moment però, perquè no us espanteu, us posen només les fotos d’alguns Esquirols i Dofins a cal mosso/es. Més endavant, si us porteu bé, potser en posarem algunes dels monitorxs.Equipo Alfa-Bravo, L'Esplai Natzaret a la Mostra

Mossos i mosses, L'Esplai Natzaret a la MostraVinga, que suposo que ja esteu preparats…


La Mostra 2009 - Foto guanyadora del premi a la ganyota més monstruosa del Monstre d'entitats

Aquesta és la guanyadora del concurs, però la resta les posem a la pàgina de Monitors/es. Cada cosa al seu lloc…I aquestes són unes que ens va fer el Víctor López (exmonitor de l’esplai i diable dels Bocs de Can Rosés). Gràcies Víctor! De nou els Esquirols i Dofins tornen a centrar totes les mirades! Bé, totes no.


L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - futboliqui 4

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - Esquirols i Dofins 1

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - Esquirols i Dofins 3

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - Esquirols i Dofins 5

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - Esquirols i Dofins 6

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - Manel

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - Íngrid

L'Esplai Natzaret al Monstre d'Entitats - 3 senyores monitores i un senyor monitor


Com sempre, podeu veure totes les fotos al nostre grup, a Fotos de l’esplai – Flickr. I us recordem que si sou membres de l’esplai i voleu entrar al grup, trobareu tota la informació al suro de l’esplai, a Fotos de l’esplai.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.