Comiat

El curs d’esplai ha arribat a la recta final. Com passa al circuit de Montmeló, la recta final del curs d’esplai és de llarga durada i expectació, és digna, majestuosa i fa que tot s’acceleri: són les colònies i els campaments.

Així doncs, això encara no ha acabat, però sí hem de dir adéu als caps de setmana d’esplai. Hem donat moltes voltes, alguns ja són a la recta final de l’última volta del Gran Premi i això fa que es despertin emocions que s’han anat acumulant amb els anys.

També s’acaba el 25è curs d’esplai i els monitors i les monitores ja preparen la celebració dels vint-i-anys de l’Esplai Natzaret. En ocasions com aquestes ve molt de gust recordar vells temps i mirar fotografies antigues, que és el estem fent últimament, tot preparant el 25è aniversari. Per aquells que ara sou esplai, us posem aquí algunes fotografies de les dues últimes activitats del curs d’esplai: l’excursió a la platja i la costellada. Qui sap si d’aquí a 25 anys ens les mirarem amb uns altres ulls.

De nou, i amb molta satisfacció, hem d’estar agraïts a la família Fortún Massagué que també ha penjat fotos de la costellada al mural de fotos de l’esplai. I ja que hi som amb els agraïments, els monitors i les monitores estan enormement contents de la gran participació a la costellada. I no només amb això, si no també amb l’organització general i les dots culinàries. Rebeu les més sensates felicitacions de l’Esplai en sí mateix.

I sent justos, hem d’estar també enormement agraïts als pares i mares del Grup de Joves, que durant moooolts anys han confiat en nosaltres, han participat de les activitats i ho han fet requetebé.

Moltes gràcies!!

I recordeu: no és un adéu per sempre, és un adéu per uns instants…

   

esplai i platja: en David ha viscut intensament aquest any d'esplai i també el reinaxement del heavy

esplai i platja: pica la piqueta, una miqueta

DSC09055

esplai i platja: qui deia que muntar tendes era avorrit?

esplai i platja 10

esplai i platja 9

esplai i platja 12

esplai i platja 3

esplai i platja 1

costellada i poca feina

costellada: i que bonic i que bo

costellada: foto preparada i sense criatures

costellada i moltes gràcies!

costellada: que no falti el bosc

costellada: que no falti el bosc... i una porteria...

costellada: parlament i foto final

Costellada 2009 foto final 1

Costellada 2009 foto final 2

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.