Costellada 2009

Bon dia!!!
Un any més ens disposem a acomiadar el curs d’esplai amb un dinar familiar, al qual tots esteu convidats! Tots aquellxs que sigueu de l’esplai i familiars propers, és clar!

Aquest no serà un últim dinar de curs més, sinó que per a uns quants nois (més que nois, joves) i els seus pares i mares, serà l’últim dinar al que assistiran degut a que és el seu últim curs d’esplai. Per això demanem una afluència multitudinària de gent a aquest dinar (a ser possible com la que s’ha desplaçat a Roma a veure la final d’avui) per oferir un comiat com es mereixen, que fa molts anys que venen!!!

Atenent algunes peticions i pensant que l’any passat no vam poder gaudir del lloc escollit, pensem que aquest any podríem repetir de nou a la Barbacoa Begues Valparaíso.

Per tant us convoquem a:
LLOC: Barbacoa Begues Valparaíso
DIA: diumenge 7 de juny
HORA: 11 hores

Tot i que ja debeu saber que l’esplai té un mapa particular al Google Maps amb tots els llocs d’interès de l’esplai, que hi teniu un enllaç directe a mà dreta en aquest mateix bloc i que podeu calcular fàcilment i amb precisió quan trigareu i per on anireu, us posem aquí també un parell d’enllaços útils: Web de la Barbacoa Begues Valparaiso i Com arribar-hi.

Com sempre, haureu de portar dinar tant per vosaltres com pels monitors i les monitores – que tenen molt de morro – i aquest serà compartit amb la resta de famílies per poder tastar tot el que heu fet. Els monitors i les monitores s’encarregaran de dur les begudes i les postres i de promoure el compartir i aquestes coses.

Si algú vol assistir però no té mitjans per fer-ho (cotxe bàsicament), pot enviar un correu electrònic a l’esplai que segur que s’hi trobarà solució. Ara bé, aquesta vegada hem pensat que el millor que podeu fer, és que deixeu un missatge aquí (aquí per cert en diem comentari) i digueu quantes places de cotxe teniu lliures o quantes en necessiteu.

És més, us proposem que tots i totes deixeu un comentari informant del tipus de plat que portareu i si portareu quelcom en especial: llevataps, café, gots de café, tovallons extra, pa, sal, salses, xoriço ibèric, extra de formatge… En part perquè si no ho portaran els monis, i en part perquè ens fa gràcia preparar-ho entre tots i anar fent salivera. I sobretot, aquells que porteu carn per fer a les brasses, posseu també què portareu: costelles, palpissos, pollastre, botifarres, pintxos…

Us recordem que no tothom menja carn d’animals, ja siguin terrestres, aquàtics o voladors i que les amanides, les verdures i les llegums són d’allò més gustoses i sanes!!!

Us hi esperem per poder acomiadar aquest curs d’esplai com es mereix!!!

Per deixar un comentari, només cal que cliqueu aquí sota, a la dreta, on posa en verd i en petit Comentari >>. Només cal que escriviu el nom, el mail que utilitzeu normalment amb l’esplai (que no es veurà enlloc, no patiu) i el text que vulgueu escriure. Si és el primer comentari que feu en aquest bloc, no se us publicarà fins que el Mag Fistandàntilus no l’aprovi, però últimament és molt ràpid. Gràcies per la vostra participació!!

4 thoughts on “Costellada 2009

 1. Mag Fistandàntilus ha dit:

  Sapigueu que s’arriba amb cotxe fins al mateix costat de la taula, si voleu. No cal caminar gens. Tampoc cal que porteu carn, ni feu carn a la brassa si no voleu. És suficient amb que porteu dinar.

  Això sí, porteu paraigües. Pel que fos…

  M'agrada

 2. Núria i Salvador ha dit:

  Ja fa 17 anys que varem trucar a la porta de l’esplai Natzaret.
  Buscàvem un espai i una gent que ens ajudessin a educar als nostres fills.
  No ho teníem fàcil, buscàvem companys de jocs, però també companys de vida, valors importants com la solidaritat, la companyia, la reflexió, el respecte a la diversitat, conèixer la cultura catalana i alhora la realitat d’altres cultures, la nostra ciutat i també els espais naturals, el mar, la muntanya.

  L’Albert, l’Eduard, l’Andreu i el Lluís han anat passant durant aquests anys, en que no us hem deixat tranquils, els dissabtes a la tarda, els caps de setmana d’excursió, les colònies, els campaments, la celebració del Nadal, els panellets de Tots Sants, i ara ja la darrera costellada que fem amb vosaltres.

  Només ens queda una cosa per dir, heu complert amb les nostres expectatives, any rere any, tots vosaltres els monitors que ens heu ajudat amb els “nanos” els que esteu ara i els que en anys anteriors van complir aquesta tasca, així que ara només ens queda saber com omplirem els dissabtes a la tarda……

  M'agrada

 3. Quim ha dit:

  Ha estat un dia bonic i també un bon comiat. Gràcies a tots i totes i sobretot als pares i mares dels Joves, que trobarem tant a faltar.

  Fins aviat!!!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.