Finalitzada la marató d’excursions per la Vall de Meranges

Finalment, ahir van arribar els Isards dels estanys de Malniu, la qual cosa dona per finalitzada la marató d’excursions que han protagonitzat els nostres nois/es de campaments, des de divendres. Han tingut un temps excepcional durant tot el cap de setmana i la veritat és que han gaudit moltíssim tots plegats!

Per celebrar que tota la colla tornava estar al campament, ahir a la nit van celebrar tots els sants. I coincidint amb aquesta celebració hi va haver nit de por… Però per celebracions, la de dissabte!!! El chef els va preparar un dinar esplèndid i de postres…. un pastís boníssim amb xocolata desfeta per sobre… mmmmm!!! Ja veieu que no s’estan de res! D’aquesta manera van celebrar l’aniversari del Yago i de l’Iñaki, que aquest dissabte 25, un va fer 14 anys i l’altre 17.

 

Isards a l'estany de Malniu

 

I els Joves??? Què fan? Per què ells van arribar dissabte, oi?? Els Joves, com ja us he anat explicant son molt emprenedors així que van preparar per ells i pels guineus, una remuntada pel riu plena de proves, i altres coses… i a la tarda van muntar un concurs musical.

Ja només els hi queden tres dies… avui recuperaran forces però de ben segur que aprofitaran al màxim aquestes últimes hores per estar amb els amics i monitors, jugar, riure, fer bromes… Perquè encara que de ben segur us troben molt a faltar, els campaments de l’esplai només són una vegada a l’any i s’han de gaudir fins el final!

Per cert, mireu quina foto més maca (i petita) dels Guineus a Montmalús el passat dia 21:


Guineus a Montmalús

  
Ahir com sabeu es van donar per finalitzades les colònies i els pares van anar a Cal Tatxero per retrobar-se amb els seus fills. Estic preparant una crònica amb fotos que intentaré que surti algun dia o altre.

One thought on “Finalitzada la marató d’excursions per la Vall de Meranges

 1. Som Els Millors!!! ha dit:

  El bosc ja no és el mateix sense vosaltres aquí…

  En nom de tots els habitants del bosc, gràcies per haver fet d’aquest campaments una experiència inoblidable!

  Us trobarem a faltar!!!

  Però heu de saber que heu demostrat ser els millors!!!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.