Any nou, vida nova

Celebració del Nadal, 19 de desembre de 2009, a Sant Medir -  - rotllana cançonaire

Any nou, vida nova

Ja tornem a ser aquí. Com diu el refrany: any nou, vida nova. L’esplai ha celebrat ja els 25 anys i ara enceta un nou any, comença un nou trimestre i els monitors i monitores posen noves energies perquè els trimestres que queden, replets de dissabtes d’esplai i ja lluny de celebracions i activitats excepcionals, serveixin per demostrar que val la pena continuar endavant. I per passar-ho rebé, és clar!

No només això, si no que ja tenim casa de colònies per l’estiu i podem dir que és la casa més bonica de la comarca més volcànica de Catalunya. I estem buscant un terreny d’acampada tan o més maco que Meranges!! A veure si ens en sortim…

I com tot va tornant a la normalitat, doncs aquest bloc també. Torna la vida activa al bloc, i amb ella, noves històries, imatges, curiositats i alguna que altra utilitat. D’entre les novetats que podreu apreciar, en destaquem una: la subscripció mail. Des d’ara, només donant la vostra direcció de mail, podeu rebre un mail quan publiquem noves entrades. Així sempre estareu al cas de les novetats i no us oblidareu que podeu consultar el calendari al web, llegir les cartes de les excursions, veure fotos de les sortides o conèixer més detalls de les activitats que fem. Aquesta opció la trobareu al final del menú de l’esquerra.

Ja que hi som, us posem les fotos que ens va enviar la família Àlvaro Custodio de la celebració del Nadal. Un record, ara ja, de les festes, que ens agrada compartir, doncs ja sabeu que apreciem molt aquestes trobades. No tenim un foto de grup perquè érem tants que segur que no hi cabríem. Esperem que us agradin.

Per cert, que podeu veure noves fotos de l’excursió del 25è i de la festa, a les respectives pàgines. Ja són les últimes. Aquestes pàgines les mantindrem fins a final de curs, juntament amb la del 25è aniversari on hi anem penjant els àlbums digitals de l’esplai (la versió resumida dels àlbums de fotos de 25 anys d’esplai), entre d’altres curiositats.

Bon any a tothom!

El Mag Fistandàntilus

Celebració del Nadal, 19 de desembre de 2009, a Sant Medir - foto nenes

Celebració del Nadal, 19 de desembre de 2009, a Sant Medir - futbol

Celebració del Nadal, 19 de desembre de 2009, a Sant Medir - el tió

Celebració del Nadal, 19 de desembre de 2009, a Sant Medir -  gran tió

Celebració del Nadal, 19 de desembre de 2009, a Sant Medir - regals

One thought on “Any nou, vida nova

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.