30 anys de l’Esplai Sant Isidor

Aquest dissabte els Esquirols i els Dofins de l’Esplai Natzaret van anar a la festa d’aniversari de l’Esplai Sant Isidor, que n’ha fet 30! Aquest esplai, amb qui compartim zona (la zona 2 del MCEC) va organitzar una festa al parc de l’escorxador per compartir amb tothom un sentiment molt especial: la il·lusió d’un esplai quan celebra xifres tan rodones com aquesta.

I com que es feia en horari d’esplai i van convidar als esplais de la zona a anar-hi, els Esquirols i els Dofins s’hi van presentar amb ganes de passar una bona tarda. I així va ser. No podia ser d’altra manera, doncs hi havia muntada una bona col·lecció de paradetes amb jocs i tallers diversos repartits pel parc Joan Miró. El temps va acompanyar i els nens i nenes s’anaven omplint de polseres de colors a mida que anaven passant per totes les paradetes.

I a partir de les 18h va començar l’animació des de l’escenari, on els monitors i les monitores del Sant Isidor els van fer cantar i ballar al ritme de les tradicionals danses d’esplai. Però també, a peu de parc i acompanyant-los en els balls, hi havia un drac fantàstic de color verd, la mascota del Sant Isidor. Tot un espectacle que va acabar just quan tocava marxar. La festa va continuar amb actuacions de gospel i grups musicals fins ben entrada la mitjanit.

La prova de que s’ho van passar molt i molt bé és la quantitat de fotos xules que ens han arribat. Gent de l’Esplai Natzaret, les teniu al mural, al nostre grup de fotos del flickr. Us en deixem aquí alguna perquè veieu que almenys els monitors i monitores s’ho van passar bé, tot i que les dels nens i nenes són molt millors. Algunes no tenen desperdici… sobretot per les quantitats de pintura, espuma d’afeitar, farina… que van aconseguir adherir a llurs vestimentes! Si hi cliqueu a sobre es conduiran a la resta.

Per cert, els Guineus i els Isards no van anar-hi però tampoc van perdre el temps. Els marcs de fotos que van fer res tenien que envejar a les polseres de colors. Els seus monitors van quedar al·lucinats amb les habilitats artístiques dels Guineus i els Isards i van fer-se tots una foto per immortalitzar la tarda. Aquí la teniu, encara que, és clar, no queda tant bé com en els marcs…

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.