Colònies 2010: el món de Midgard

Ens trobem al món de Midgard!!! Hem conegut molts personatges, el Fuyur, l’Atreyu, el Filoctetes, el Loki, l’Oracle i molts més que ens queden per trobar en els dies que ens queden.

Vam arribar a la casa de colònies i ens va aparèixer el Fuyur, un drac justicier que s’encarrega de custodiar i menjar-se les arrels de l’arbre que sustenta el món de Midgard; no és bo ni dolent , senzillament es menja les arrels de l’arbre de Midgard però només si els habitants fan accions dolentes

El Fuyur ens explica què és el món de Midgard. També apareix l’Atreyu un nen indi que ens ve a visitar tot sovint per a ajudar-nos en les tasques que l’oracle, una noia molt mística que pot parlar amb les grans constel·lacions, ens proposa per salvar aquest magnífic món.

Però no tots els personatges són així d’agradables ja que malauradament en Zibnab un mag terrorífic està encapficat en robar totes les estrelles que il·luminen el cel de Midgard. Aquest mag, estava destinat a ser una estrella més com tots els avantpasats del món però es va perdre pel camí i ara ha decidit que si ell no pot anar a les estrelles, les estrelles vindran a ell. Per això a alliberat el No-res, una força maligna que pot robar-les.

Ja veieu, estem descobrint moltes coses i molts personatges, ara estem enfeinadissims i per fer totes les coses que ens han demanat hem repartit la feina. Els esquirols estan ajudant a les estrelles tot protegint-les i els dofins lluiten contra el mag tot i que alguns cops els enganya amb els seus poders de persuasió.

Tot i la feina, ens ho estem pasant la mar de bé!!!!! Aquí us enviem algunes fotografies perquè ho comproveu!!!

Aquestes són algunes de les que hi ha penjades al flickr, entreu per veure-les totes!!

4 thoughts on “Colònies 2010: el món de Midgard

  1. Mag Fistandàntilus ha dit:

    I disculpeu que encara no les haguem posat a la vostra disposició, tot i que de ganes no en falten. Aviat saltarem tots els entrebancs. La informàtica a l’estiu és encara més tediosa… A vegades ni la màgia més poderosa surt efecte amb aquest engendre.

    Bon estiu a tothom!!!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.