Gent de campaments!

Gent de campaments,
com esteu? Els monitors i les monitores de campaments estan patint la coneguda depressió post-campaments. I en aquest estat qualsevol cosa deprimeix encara més. Ara mateix resulta que el hotmail no s’està portant gaire bé i no us podem enviar el mail que voldríem. Però bé, us ho direm via bloc, que segur que aquests dies esteu enganxats a al nostre bloc (chist!).

Al grano: qua ja estem començant a ajuntar fotos de diferents càmeres (5 en total) per tal de crear els CD’s… (DVD en realitat) de fotos de campaments. Així que ja podeu començar a demanar-les.

Aquest any no les pujarem a l’Internet, perquè són moltes, “da palo”, i encara us descarregareu les fotos en baixa qualitat. Si ens demaneu el CD de fotos, nosaltres us el fem i us l’enviem a casa (per 0€ ehh, això és gravíssim!!!). És un regalet que us fem. Però cal que envieu un mail a l’esplai, especificant que voleu les fotos de campaments. Si ens poseu l’adreça on els voleu, millor que millor. Us donem una setmana per demanar-lo i fer-los. Divendres de la setmana vinent us els enviem. Al setembre farem una nova tongada.

I bé, aquí us anem posant algunes foticas. Només les que heu quedat mitjanament bé, feu cara de bons minyons o feu veure que us ho esteu passant molt bé. No les podreu veure més grans. Però penseu que d’aquesta manera, ningú les podrà veure més grans, la qual cosa és un aliviu.

Alguna cosa més?
Hem pensat que si voleu coses, demaneu… per exemple: volem la sintonia, volem més informació sobre en Guybrush Threepwood i l’illa del Mono (o sobre la Madame Ching, l’Anne Bonny i la Mary Read), ens agradaria poder tornar a llegir els trossos del diari del capità Archimondre que vam trobar a la Vall d’Ora… ens podríeu fer un resum de la història? (és que no ho hem entès), jo vull els mapes de la cursa d’orientació, i jo allò d’aquella activitat tan xula, com se deia? Podríeu penjar els vídeos del fama? (en tenim!) o aquella foto que surt el David fent la gallina… etc. Les reflexions no cal perquè ja les teniu. Per cert, us heu de llegir les que no vam fer, eh!! I contestar les preguntes!

Tot això ho podeu demanar via comentaris. També podeu enviar comentaris per dir la vostra sobre els campaments. Els monitors estem “particularment” contents, perquè “en general” ens han agradat molt aquests campaments pirates i esperem que us ho hagueu passat molt bé, perquè us heu portat força bé! També podeu començar una llista d’objectes perduts o explicar què és el primer que vau fer quan vau arribar a casa. També podeu contestar les preguntes de les reflexions que no vam fer de campaments.

En breu penjarem aquí les fotos que falten de la primera sel·lecció (25) i les fotos de grup de l’últim dia.

Vall d'Ora 2010 092

Vall d'Ora 2010 109

Vall d'Ora 2010 119

Vall d'Ora 2010 192

Vall d'Ora 2010 200

Vall d'Ora 2010 210

Vall d'Ora 2010 212

Vall d'Ora 2010 213

One thought on “Gent de campaments!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.