Joves pirates. Grans expedicionaris.

Volem més fotos de campaments!!!!!!!!!!!!

Doncs vinga. Continuem posant fotos dels campaments sense ordre cronològic (després costa refer la història piratil… amb raó!) Però comencem a tematitzar, que això ens encanta a la gent d’esplai. Avui els hi toca als Joves i farem atenció especial a les excursions.

Excursió al pla de Taravil.

Això va ser el 18 de juliol de 2010. Els Joves van sortir del campament (1), creuant el riu pel pont de fusta (2) i baixant per la pista fins al trencant de la Mora (a l’alçada de Sant Lleïr), on va començar la pujada pel GR-1 (3) fins al pla de Taravil. Una petita escapada en direcció als Tossals els va permetre divisar terra a la vista en diferents direccions i des d’una bona posició. Però ràpid que tocava dinar pla.

Després de dinar van caminar per pista (6) fins a Vilella (7). I després van anar a buscar la rasa de Graudescales per baixar cap al terreny i fer un bany al riu.

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (1)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (2)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (15)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (3)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (16)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (4)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (17)

Excursió al pla de Busa.

Aquesta vegada,després de la foto de grup (1) i partida no van creuar el pont de fusta, sinó que van seguir el camí de baixada cap al Pujol, per la dreta del riu. Però arribats a l’encreuament de Busa, aquesta vegada (no com a la cursa d’orientació), van tirar amunt en direcció al pla.

Passada la casa “dels pijos” la pujada forta ja ha passat i ve una altra foto de grup ja a les parets de Busa (2). Sí, ens hem saltat les fotos de la pujada (increïble!). També ens n’hem saltat moltes d’altres!!! Després, pugem per l’escala i més fotos de grup (3, 4 i 5) (tenim una foto de cada jove a l’escala, però són molt avorrides, jeje). Des de l’estelada (a sobre l’escala), els Joves van poder veure el pla de Taravil i Vilella (i el Pic Duró i el Cim d’Estela i moltes d’altres).

Dinar a la font de Can Rial (6,7) i després de saludar a les ovelletes de Casa Vila (8), cap al mirador i la presó del Capolatell (fotos restants, desordenades, però maques).

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (8)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (9)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (10)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (11)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (25)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (26)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (27)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (12)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (13)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (14)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (28)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (29)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (30)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (31)

Campaments Esplai Natzaret Vall d'Ora 2010 (32)

Properament: fotos de monitors/es, fotos de vida piratil, fotos de teatres i altres activitats nocturnes, fotos de grup de l’últim dia, fotos compromeses… qui sap!!

2 thoughts on “Joves pirates. Grans expedicionaris.

 1. Quim ha dit:

  La darrera foto és la de dues dones pirates que durant uns dies van amagar la seva condició a la resta de la tripulació. Una d’elles va ser triada com a sorro piratil dels campaments. Era necessari en aquests campaments, més que mai (tot i que hem de reconèixer que al final tampoc ens hem quedat amb tants objectes perduts).

  En poc temps es va produir l’aliança prevista entre l’Anne Bonny i la Mary Read i van fer JUSTÍCIA!!! En la mesura que van poder i sempre entre l’anonimat.

  Finalment, l’Anne Bonny va ser descoberta i va ser llançada als taurons (monitors). La Mary Read va sobreviure i perdurarà en el record i l’admiració de tots els grans pirates de la Vall d’Ora.

  Fins i tot la tripulació del Capità Archimondre (que, per cert, era una dona, encara que públicament sempre firmava amb aquest nom), els quals vam aconseguir alliberar de la maledicció del medalló amagat a la vall, s’endugueren bon record de les aventures viscudes als límits del bosc de Sant Pere de Graudescales, l’ermita del segle X on residia l’últim tros del mapa del tresor, el medalló gegant dels quatre o set mars del oceà caribeny, per un grup de papanates que amb voluntat i coratge es va apropar tant a la vida pirata que una mica més i no en surten.

  I eso.
  Heu vist quines fotos més xules del pantà de la llosa del cavall i de la vall de lord en general?? Bé, totes les fotos són maques (modèstia a part), i això és gràcies al Toni i a la Maria, que tenen bon ull i bona tècnica… I perquè els Joves són molt guapus també! Una mica almenys… Lu suficient per no espatllar el paisatge, vamus.

  Bé, una abraçada jovenets (i jovenetes).
  No us perdeu les fotos dels menys jovenets (i jovenetes), que no tenen desperdici… i que coincideixen amb les fotos compromeses…
  Adéu!

  M'agrada

 2. Esplai Natzaret ha dit:

  Vaja un còmplice de sorro, que es pillat dues vegades!! Ens ha arribat que la aquesta dona pirata confabulada amb el sorro piratil estava filtrant fotos de campaments al facebook, d’amagatotis i sense el permís dels monitors/es!!!

  Hi haurà JUSTICIA!!!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.