Festa Piratil Vall d’Ora 2010

A l’esplai hi ha moltes coses típiques que repetim any rere any, plogui, nevi, caigui calamarsa, vingui el pulpo amb o sense la de l’atún o faci vent. A colònies i a campaments, l’últim dia hi ha festa. Si es que esto es así! I hi ha vegades que aquesta festa dura tot el dia, és a dir, és una festa de tarda i nit que comencem a preparar al matí.

Aquest ha sigut el cas d’aquests campaments, on a la tarda hi havia mercat pirata amb tot de paradetes tipus llançament de pinyol d’oliva, pesca, punteria variada, pulsos variats i altres entreteniments (sense oblidar el correu de missatges, que com ja saben els de movistar, és tot un èxit!).

També es prepara l’ambientació del sopar i de la festa de nit, on aquest any hi havia barrilets de rom (tang, com sempre!), disfresses pirates, danses, repartiment de premis, una gran bandera de l’esplai, globus i altres decoracions (fins i tot una bola de disco feta amb paper de plata). Ah, i música… encara que això no va ser el plat fort!! Però és el que té la vida pirata, que és poc moderna!!! Un altre any serà… Per compensar, els que van voler, van poder fer bivac i com a mínim va poder somniar tot mirant les estrelles.

Aquí van algunes de les fotos. Fins la propera.

festa_piratil_tarda (01)

festa_piratil_tarda (02)

festa_piratil_tarda (03)

festa_piratil_tarda (04)

festa_piratil_tarda (05)

festa_piratil_tarda (06)

festa_piratil_tarda (07)

festa_piratil_tarda (08)

festa_piratil_tarda (09)

festa_piratil_tarda (10)

festa_piratil_tarda (11)

festa_piratil_tarda (12)

festa_piratil_tarda (13)

festa_piratil_tarda (14)

festa_piratil_tarda (15)

festa piratil nit (01)

festa piratil nit (02)

festa piratil nit (03)

festa piratil nit (04)

festa piratil nit (05)

festa piratil nit (06)

festa piratil nit (07)

festa piratil nit (08)

festa piratil nit (09)

festa piratil nit (10)

festa piratil nit (11)

festa piratil nit (12)

festa piratil nit (13)

festa piratil nit (14)

festa piratil nit (15)

festa piratil nit (16)

festa piratil nit (17)

festa piratil nit (18)

festa piratil nit (19)

festa piratil nit (20)

festa piratil nit (21)

festa piratil nit (22)

One thought on “Festa Piratil Vall d’Ora 2010

  1. Gerard Mollà ha dit:

    Era l’últim dia de campaments (el meu primer any) i a la tarda es va organitzar una gran Festa Piratil per tal de decidir qui seria el pirata més valent, la pirata més forta… Mentre s’estava celebrant la Festa, al tendal es va començar a sentir una olor de cremat molt forta i totxs elxs pirates vam pujar a veure què era i vam trobar un monitor cremant uns papers. Així que després de l’ensurt vam tornar al lloc on érem per acabar de celebrar la Festa Piratil. A la nit durant la Festa Final, es van repartir uns diplomes a diferents càrrecs piratils (els papers que s’estaven cremant) i jo vaig guanyar al del Millor Capità!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.