Excursió de tardor

L’estiuet de Sant Martí ens donava la benvinguda a Centelles. I és que el cap de setmana passat vam anar a Mas Banyeres! Una casa de colònies situada a les afores del poble. Un lloc molt tranquil. La primera excursió del curs. I els nervis es feien presents a l’estació mateixa a l’hora de sortir. Érem molts, nens i monitors. Alguns s’estrenaven en aquesta excursió… Però si una cosa quedava clara eren les ganes de passar-nos-ho bé! Vam arribar a mitja tarda i mentre ens instal·làvem vam descobrir la fauna de la casa: cavalls, gallines, galls dindis, ànecs, oques… Però l’autèntica estrella va resultar ser un gat blanc anomenat Miquel. La gana que tenia el gat feia que s’apropés sempre a nosaltres per veure si podia treure alguna cosa. Havent sopat vam anar fer el joc de nit, alguns van buscar una Sardina, uns altres havien de comprar coses i d’altres van redescobrir els jocs de taula. Cadascú amb el seu grup, però tothom s’ho passava molt bé! I a dormir… I és que al dia següent tocava tornar a FER EL CIM! El Puigsagordi. Un cim que ja havíem coronat amb èxit feia un parell d’anys. Aquest cop els joves van fer el camí difícil i la resta el fàcil. Però tots van aconseguir arribar al punt més alt i això és el que compta! I després de l’èxit de fer el cim tocava recuperar forces dinant! Per últim vam acabar jugant a matar conills (però amb una pilota i sense cap animal, eh!?). Vam recollir i vam enfilar cap a l’estació de tornada a Barcelona per dormir i tornar al cole dilluns!

 

Puigsagordi

 

Puigsagordi

 

Puigsagordi

 

3 thoughts on “Excursió de tardor

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.