Moltes felicitats!!!

De tant en tant a l’esplai es donen notícies que són interessants de comentar i de fer-les públiques. L’onze de setembre es va donar un d’aquests esdeveniments que no poden faltar al nostre web. Un dia molt especial per a la Laia i per a l’Hèctor. L’onze de setembre aquests dos ex-monitors de l’Esplai es van casar a Timoneda. Va ser un dia molt especial per a ells i per a tots els que es van congregar en allà. És per això que hem pogut aconseguir una foto d’aquell dia en que apareixen a més dels nuvis la resta de monitors, ex-monitors i ex-nens que han passat per l’Esplai.

Podeu deixar els vostres comentaris felicitant a la parella!

3 thoughts on “Moltes felicitats!!!

 1. Pepitu ha dit:

  I ex-membres (nens i nenes) de l’esplai!!! Que no tots es van passar al lado oscuro…

  No diré allò de “això ara no toca”, però avui precisament a qui m’agradaria felicitar no és a l’Hèctor i la Laia, que ja van tenir el seu dia, sinó al Manel, que és un dels millors monitors que avui fa anys. Per molts anys!!!

  Per cert, si hi hagués alguna manera de veure més fotos d’aquest notícia, així com d’altres escapades a la muntanya -més recents, també amb monitors i ex-monitors de l’esplai, també per celebrar coses, o no…- feu-m’ho saber. Gràcies!

  Pepitu.

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.