Tornem a començar!!

Ja s’han acabat les vacances i toca tornar a començar. Comencem el 2011, comencem classes i comencem l’esplai!! I com tot va tornant a la normalitat, doncs aquest bloc també.

Tot i que ja sembla lluny, hauríem de recordar l’excursió de nadal que vam fer tots junts (pares, nens i monitors) a Sant Boi. Va ser un dia molt profitós, no vam parar de fer coses: primer de tot, els monitors vam fer un parell de voltes per Sant Boi, un parell o dos parells fins a arribar a l’ermita on ja hi havia les famílies. Vam entrar a la missa que es fa allà  juntament amb la gent que hi va habitualment i després de la celebració vam cantar cançons de nadal que van agradar a tothom.

 

Nadal

 

Nadal

 

En acabar, mentre els nens i nenes jugaven un estona per obrir la gana els monitors van portar una gran panera que es va sortejar entre les famílies i després vam dinar tots junts gaudint del sol que feia. Però no tot acabava allà ja que abans de marxar els nens i nenes van fer cagar el Tió.

 

Nadal

 

Nadal

 

DSC_0194

 

Ja veieu que ens ho vam passar molt bé, però no patiu si us ho vau perdre  ja que aquest any serà igual de divertit i emocionant que el passat!! Molt aviat tornarem a actualitzar amb la crònica del patit de futbol pares vs monitors.

Recordeu que aquest dissabte 15 comença l’esplai, fins a aleshores us desitgem MOLT BON ANY NOU!

 

2 thoughts on “Tornem a començar!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.