El balón de oro

Com segurament sabeu, ahir li van donar “el balón de oro” al Messi, però estic segura que si els de la FIFA haguéssin estat presents al partit que van jugar els pares i monitors de l’esplai haurien canviat d’opinió.

El dia 16 de desembre del 2010 va tindre lloc el patit més renyit de la història de l’esplai Natzaret, un partit en el que es van deixar la pell.  Equipats amb la samarreta taronja sense preocupar-se del fred que feia (i ja us ho dic jo que en feia molt) els monitors van sortir al camp per a enfrontar-se amb els pares de l’esplai encoratjats per algunes animadores incondicionals que fins i tot tenien un ball preparat.

 

Partit 16des10 003

 

Partit 16des10 005

 

El partit va començar i després d’un breu escalfament va arribar el primer gol que va ser pels monitors però ben aviat els pares van remuntar i així va anar la cosa, uns marcaven i els altres també i cada cop es veien més ganes. Els dos equips jugaven per a guanyar, però sempre amb esportivitat com diu la cançó i finalment després de molts intents als últims minuts del partit, gairebé al final prorroga va arribar el gol definitiu que va desempatar el partit. Un gol que va entrar i va fer que els pares guanyéssin!!

 

Partit 16des10 008

 

Partit 16des10 006

Ni a Messi, ni a Iniesta, ni a Xavi, “el balón de oro” hauria de ser pels pares i monitors de l’esplai!!!


2 thoughts on “El balón de oro

 1. JÚLIA ha dit:

  US FELICITU A TOTS,VEU JUGAR MOLT I MOLT BÉ.
  PERÒ EL ÚLTIM MINUT UN PARE VA MARCAR UN GOL.
  PERÒ ENCARA QUE VAN GUANYAR ELS PARES US HO VEU PASSAR BÉ,OI?

  JÚLIA

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.