Excursió de primavera i pastanaga

Ja tenim aquí les notícies més fresques de l’excursió de primavera!

Aquest cap de setmana coincidint amb l’inici del mes més primaveral de l’any l’Esplai a marxat d’excursió a Llinars del Vallès (Vallès Oriental).

 

DSC_0018

DSC_0020

DSC_0048

 

Dissabte vam gaudir d’una tarda que semblava més d’estiu que no pas de primavera i vam suar de valent tot jugant un partit de futbol que va ser molt animat. La nit semblava que es presentava una mica més tranquil·la però no va ser així! Els monitors es van tornar una mica “lelos” i van decidir jugar al llum vermell, xiulet, sardina i pastanaga! Un joc molt i molt divertit que ens va obligar a descobrir tots els racons exteriors de la casa de colònies per trobar finalment unes sardines que estaven molt ben amagades. Per cert, algú va trobar la pastanaga??

 

DSC_0015

 

Diumenge al matí després d’haver esmorzat vam sortir a fer una petita excursió per la zona del Parc Natural del Montnegre i el Corredor tot gaudint d’unes vistes magnífiques de Llinars del Vallès i les muntanyes del Montseny. Una mica més tard vam dinar i per finalitzar l’estada a la casa de colònies vam decidir tornar a jugar a futbol tots plegats, un partit que va ser molt emocionant.

 

DSC_0101

DSC_0127

 

Bé fins aquí la crònica de l’excursió de primavera ara ja només ens falta esperar a la següent que serà la de la platja!

 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.