Colònies i campaments estiu 2011

Ja comença a fer calor i comencem a pensar en l’estiu!!! Els dies cada cop són més llargs, el sol sembla que no vol marxar mai i la temperatura va pujant!! Així doncs, ja és hora que comencem a pensar en què farem a l’estiu i tots sabem que no hi ha res millor que les colònies i els campaments!!

Per tot arreu ja anuncien activitats per l’estiu. La setmana santa ja és aquí, segur que ja ho teniu tot preparat i ara el que toca és preparar les vacances d’estiu. Si més no, és el que fem cada any, a ple hivern ja estem pensant en l’estiu. És de bojos, però és així. I la gent es pregunta: i els de l’esplai, què faran aquest any? Per què no diuen res??

No patiu, fem colònies i campaments. És el que sabem fer i el que més ens agrada. I ho tenim tot, ja fa temps. Aquest any anirem tots a la mateixa zona, una miqueta separats però prou a prop com per poder fer-nos un parell de visites. I és que aquest any marxem a Castellar de N’hug, al Berguedà.

Els de colònies gaudiran d’uns dies envoltats de natura a una casa molt bonica amb lliteres, sales, esplanades, boscos, bones vistes i olors agradables. I, més avall, just al costat del Llobregat, enmig dels boscos més verds, muntanyes, camins i racons per descobrir hi tenim un terreny d’acampada fantàstic.

A més, és clar, de jocs, històries, excursions i moltes coses més que comencen a néixer un any més, per fer de les colònies i els campaments un intensiu de diversió en companyia d’amics, coneguts i desconeguts.

Però està clar que nos us deixarem enmig del bosc o al muntanya sols, aquí falta dir que tindreu un equip de monitors i monitores preparats per aguantar xàfecs, excursions, curses i tot el que calgui amb vosaltres. Què hi trobeu a faltar? Doncs nens i nenes, nois i noies, joves, gent amb ganes de passar-ho bé, fer amics i compartir bones estones!!!

I per això ha arribat l’hora d’obrir les inscripcions. Perquè només hi falteu vosaltres. I perquè comença el mes de d’abril, que és quan les obrim. A veure si aquest any ja ho tenim tot ple abans de setmana santa. En sé d’uns quants que serien feliços!

Som-hi doncs: les inscripcions s’obren aquest divendres 8 d’abril a les 5 de la tarda. Serem a l’esplai fins a les 7. Aquí us deixem els cartells de les colònies i campaments d’aquest estiu 2011. Si hi cliqueu a sobre, anireu directes a les respectives pàgines, on trobareu tota la informació sobre les inscripcions, reunions de pares i mares i altres coses, com per exemple fotos d’anys anteriors.

 

cartell colònies

cartell campaments

 

3 thoughts on “Colònies i campaments estiu 2011

  1. martina ha dit:

    Hola a tots des de Barcelona, us saludo, sóc la mare del Júnior. Suposo que tot va bé.
    Espero veure fotos aviat a la web. Records i que us ho passeu molt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    Martina

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.