Primer dia

Ja ha començat el nou curs d’Esplai. Com sempre, el primer dia, comença amb una mica de vergonya i nervis, però també amb moltes ganes de passar-s’ho bé i de divertir-se!

 Abans de començar, calia presentar-se, ja que l’estiu és molt llarg i hi havia moltes cares noves. Doncs dit i fet, ens varem posar a fer uns jocs de coneixença. Un cop apresos els noms de tots els nostres companys i companyes, i també de les monitores i els monitors, només calia saber en quin grup anàvem.

Per descobrir-ho, ens vam dividir en grups per fer una gimcana. L’objectiu era tenir les lletres dels noms dels monitors i monitores de cada grup, i per aconseguir-ho vam haver de passar tot un seguit de proves ben diverses, com representar una mini obra de teatre, escriure el nostre nom amb el peu, parlar “balleno” o tirar uns gots amb una pilota….

 Un cop passades totes les proves, i ordenades les lletres, vam descobrir que els monitors d’Esquirols i Dofins seran: la Carla, el Marcel, el Martí i la Maria; les monitores de Guineus seran la Leyre, l’Andreu i la Núria; i per acabar, el grup d’Isards i Joves aniran amb en Víctor, en Manel i el Lluís.

 Aquí us deixem unes fotos:

Els monitors i monitores d’Esquirols i Dofins

Esquirols i dofins

Els monitors i monitores de Guineus

guineus

Els monitors d’Isards i Joves

isards i joves1

Això és tot, esperem veure-us a tots i totes dissabte que ve al matí a la Matinal Infantil per celebrar les Festes de Les Corts!

hgcgh

One thought on “Primer dia

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.