Guineus per Collserola

Hola família!

Ja feia temps que l’Avi Guineu no apareixia per aquí, oi? Doncs bé, ja torno a ser aquí i el motiu val molt la pena. Us porto la crònica més fresca de l’excursió que les Guineus de l’Esplai van fer un dissabte per Collserola!

Per si no ho sabíeu , aquest trimestre les Guineus han decidit preparar-se per ser unes autèntiques supervivents a la muntanya! Prepareu-vos monitors i monitores de l’Esplai que venen les Guineus! Per aquest motiu aquest passat dissabte dia 22 d’octubre van marxar a fer una petita excursió pel Parc de Collserola. Van aprendre moltes coses, entre elles a fer de guies per la muntanya, a orientar-se amb els elements de la natura i a interpretar mapes! Però això no és tot, també van tenir temps de passejar i riure una estona amb els seus monitors (que m’han explicat que van fer una mica el pallasso cantant cançons) i acabada l’excursió encara van tenir temps de jugar una estona a un clàssic, el pi!

Mare meva, mare meva que em farem d’aquestes Guineus!!! Us aniré informant! De moment us deixo algunes de les fotos que vaig fer a l’excursió.

fdg

Esplai Collserolasdf
Sembla que s’ho passen molt bé, oi? Sobretot els monitors…

dfg
Esplai Collserolaewr
En alguns moments ens vam trobar amb algun pas una mica…difícil? Bé, si més no, va ser divertit!

cfg
Esplai Collserolawer
Aquí estàvem apunt de començar a jugar al Pi! Preparats, llestos…Pi!!

fgfdg

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.