Colònies i Campaments Estiu 2012

Bon dia,
la notícia que tots estàveu esperant per fi ha arribat. Ja tenim aquí la presentació oficial dels campaments i les colònies d’estiu 2012. Marxem cap a Tuixent i cap a Àreu. Volem passar un estiu màgic a la muntanya i per això hem escollit dues de les comarques més maques i singulars de Catalunya: l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà.
 

CAMPAMENTS:

De campaments marxarem 14 dies a dormir en tenda al càmping Pica d’Estats molt a prop de la muntanya més alta del país. Anirem a gaudir dues setmanes del Parc Natural de l’Alt Pirineu, de les serralades que l’envolten, de la fauna que hi viu. Serem a la Vall Ferrera, al peu del Monteixo, allà on es pot escoltar el silenci… Podrem gaudir de la natura, dels jocs, podrem conèixer noves persones i descobrir llocs màgics. Passarem aïllats dues setmanes de la rutina de la ciutat per submergir-nos en un dels llocs més macos del Pirineu. Això no us tempta?
 

Campaments Estiu 2012 Esplai Natzaret

 

COLÒNIES:

Les colònies no es queden enrere i apunten a un lloc tan meravellós com muntanyenc. Aquest any volem visitar el poble de Tuixent i el seu entorn, a la comarca de l’Alt Urgell. Anirem a l’Alberg Can Cortina, un lloc molt tranquil i agradable al mig del poble i que fa de mirador del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Tuixent és a dins mateix del Parc, un espai el blau de l’aigua neta i el cel clar, el verd de les arbredes i el marró dels camins i les muntanyes formen això tant difícil de trobar avui en dia: una multitud de paratges, racons, baumes, fonts, silencis i camins sense asfalt. Aquí els més petits descobriran tot tipus de jocs, podran veure els boscos amb els que han somiat, gaudiran de la piscina, faran amics i el millor de tot: s’ho passaran rebé!
 

Colònies Estiu 2012 Esplai Natzaret

 

Trobareu tota la informació a:
Colònies estiu 2012 | Campaments 2012

 

One thought on “Colònies i Campaments Estiu 2012

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.