Excursió de primavera

Per fi ha arribat la primavera, els dies són més llargs, el sol surt sovint, Barcelona s’omple de colors i a l’esplai el que toca és anar d’excursió. Per això mateix, fa unes setmanes vam marxar direcció Vic un parell de dies per gaudir del bon temps, els amics i el camp fora de la ciutat.

Tot i que les prediccions del temps no eren gaire favorables dissabte quan vam arribar feia molt bon dia, alguns jugaven a cartes, d’altres feien un partit de futbol i uns quants vam aprofitar per jugar a l’herba que hi havia al costat de la casa. Tot i que a les fotos sembla que som gent molt tranquil·la no us deixeu enganyar, les Esquiroles i Dofines no van deixar de córrer perseguint al pobre Víctor, fer ponts i verticals, caçar marietes i fer castells.
ksd

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

skadj
Per la nit, el més normal seria que estiguessin cansats però després de sopar tots estàvem d’allò més actius i per això els monitors vam decidir jugar a un joc molt i molt divertit: La mandonguilla que bota bota bota versió nocturna però hi va haver un petit problema i és que els nens i nenes no portaven el material necessari així que vam tenir que deixar-ho per un altre dia i jugar un Tòtem que també va ser molt divertit.
Després com ja estavem un xic cansats vam seure tots per a cantar una estona abans de marxar a dormir.

Diumenge semblava que seria un dia més gris que dissabte però finalment va aparèixer el Sol així que vam agafar la cantimplora i la capelina i vam sortir a fer una excursioneta pels voltants de la casa.
Després de caminar una estona vam voler jugar un altre cop al famós joc de La mandonguilla que bota bota bota versió matí assolellat però per mala sort el vent bufava massa fort i vam acabar jugant a un Pi tots junts. Després ja vam tornar a la casa per dinar, acabar de recollir i marxar cap a Barcelona.
lkjsd

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

Natzarets d'excursió

lkjwe
Ja veieu que va ser un cap de setmana molt divertit ple de rialles, contes, jocs i cançons.

D’aquí poc farem la última excursió del curs, la de la platja i qui sap, potser allà finalment podrem aprendre a jugar a La mandonguilla que bota bota bota aquest cop versió platja.

mnzx

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.