Benvinguts a l’escola de Murdundrain

Ja han començat les colònies!!

Com ja vam dir ahir, estem a l’escola de màgia i bruixeria Murdundrain. Només arribar s’ha presentat el director de l’escola per dir-nos que tots erem molt benvinguts al poble i a la seva escola i que ens esperaven 10 dies fantàstics per aprendre tot de coses sobre màgia, herbes, jocs i tot de coses interessants!

Ens ha estat explicant la història de l’escola, com es va fundar i després d’instal·lar-nos i coneixens una mica tots hem fet la selecció de les cases. Tots els nens, un a un, han anat passant pel barret seleccionador que els ha dit a quina casa pertanyien, Armor, Itfield, Guilbard o Saidal després per la nit hem fet un joc de la bandera de cases.

Tots estan molt contents i molt il·lusionats per aprendre coses noves. Ja anirem dient més coses a mesura que passin els dies! Aquí teniu unes fotos dels grups i del director de l’escola.

DSC_0093

DSC_0087

DSC_0083

DSC_0081

6 thoughts on “Benvinguts a l’escola de Murdundrain

  1. martinacasa@gmail.com ha dit:

    JA VEIG QUE OS HO PASSEU MOLT BE¡¡¡¡¡ DISFRUTEU SE US VEU MOLT FELIÇOSSSS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ MARTINA I FERNANDOD (PARES JUNIOR NEGRE

    M'agrada

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.