Ha aparegut en Wharlock

Segon dia de colònies i ja han passat moltes coses.

Primer de tot, hem conegut les Dríades, una espècie de fades del bosc que habiten pels voltants de Tuixén, que ens han fet fer un joc per conèixer tot el poble. Ha estat molt divertit i ara podem assegurar-vos que si veniu per aquí podrem dir-vos on és cada planta, cada porta i cada font.
Per acabar el matí hem anat una estona al riu.

DSC_0184

DSC_0165

DSC_0267

DSC_0316

DSC_0319

Després, per la tarda hem acabat de fer el vestuari oficial de l’escola, un braçalet i un cinturó que portarem cada dia. Tots els nens ho han fet molt bé primer dibuixant un primer esbós en un paper i després sobre tela amb pintura.

DSC_0443

Per la nit per acabar el dia ha vingut la professora Moriarti, gran entessa de totes les criatures màgiques, a fer-nos una classe magistral on hem pogut conèixer els follets que estaven amagats pel poble.
Tot hauria anat molt bé si no fos perquè a última hora ha passat una gran desgràcia, ha vingut en Wharlock, un mag obscur molt poderós que fa molt i molt de temps es va tornar dolent i va abandonar l’escola de màgia, i ens ha robat els escuts de les cases. Ens ha deixat una carta que diu el següent:

Muahahahaha
Us he robat els emblemes i no us els tornaré fins que us uniu a la meva causa!! Vull conquerir tot el món i ser el més poderós per això us demano que vingueu amb mi i comencem a crear un exercit malèfic de mags i bruixes!!!
Penseu que amb mi podreu viure per sempre i ser molt poderosos i rics!!! Deixeu l’escola, oblideu-vos dels vostres pares i amics i veniu amb mi!!
Teniu fins diumenge per a pensar-ho!!!!!
Recordeu que la màgia negra és la més poderosa i forta no us equivoqueu amb la vostra tria…
Wharlock

Tots hem decidit que no li pensem fer cas i lluitarem contra ell i farem que ens torni els escuts!!

jhkjh

One thought on “Ha aparegut en Wharlock

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.