Nervis, somriures i moltes ganes

Finalment, després de molts dies d’inscripcions, reunions i hores de preparació ahir va arribar el primer dia d’esplai!!

Els nens i nenes van anar arribant a l’escola des de les 16h, alguns animats, altres vergonyosos però tots amb molta energia i ganes de passar-ho bé. De la mateixa manera, els monitors també estàvem la mar de contents i animats i és que aquest any hem batut tots els records i som gairebé 60 nens i nenes apuntats!!

I com cada any, l’esplai va començar amb alguns jocs de coneixença, unes rodes de noms per a intentar aprendre els noms de tots els membres del grup, que no és fàcil, però ho vam fer la mar de bé. Després ja vam començar a jugar i el primer que els nens i nenes havien de buscar eren les peces de la imatge d’un objecte de l’esplai. Ens vam separar per grups i a jugar!

DSC_0297

DSC_0310

Després de passar tot de proves molt difícils els diferents grups van aconseguir completar la imatge i sabeu que van trobar?? Un paracaigudes!!! Sí, sí, no pensàveu que a l’esplai en poguéssim tenir un oi? Doncs ja sabeu que ens agrada sorprendre i dins de l’armari de la sala podem trobar coses així d’especials.

Vam fer tots una rotllana al voltant del paracaigudes i vam estar jugant amb ell. Els nens anaven entrant per sota i sortir per l’altre banda, primer van entrar els Esquirols i Dofins, després alguns monitors, les Guineus i finalment els Isards i Joves però no només van entrar i sortir ja que sota del paracaigudes hi havia uns papers amb pistes dels monitors. Algunes eren molt difícils com per exemple: Hi ha un monitor que té les orelles molt toves (els monitors de l’esplai també som força especials) però d’altres eren força fàcils: És la més petita dels monitors.

Així, llegint les pistes, van anar descobrint qui serien els monitors del seu grup i d’aquesta manera va acabar el primer dia d’esplai dels curs 2012-2013!!

DSC_0394

DSC_0400

Sabem que alguns ho teniau força clar però finalment aquí us deixem els equips de monitors i monitores d’aquest any:

DSC_0178

Esquirols i Dofins: Núria, Marcel, Carla i Maria E.

DSC_0176

Guineus: Andreu i Martí

DSC_0148

Isards i Joves: Lluís, Víctor i Maria F.

DSC_0126

Recordeu que la setmana que ve és la matinal infantil i per això farem esplai pel matí. Quedarem tots a Campo Amor a les 10:00 del matí i estarem allà amb els altres esplais i caus del barri fent tot d’activitats molt divertides així que no us ho perdeu!

lkj

One thought on “Nervis, somriures i moltes ganes

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.