La matinal

El passat dia 13 d’octubre va ser La Matinal infantil amb motiu de les festes Majors de Les Corts. La Matinal és una activitat que realitzen les 3 entitats educatives de Plataforma infantil i juvenil de Les Corts, és a dir, l’Olivera Rodona, el Pi de Les Corts i l’Esplai Natzaret.

Aquest any el tema a tractar durant les festes era la sostenibilitat, i es per això que vam fer una gimcana pel barri pels Jardins Clara Campoamor, a la plaça Comes o a la Plaça Concòrdia. A cada lloc els nens i joves havien de fer una sèrie de proves, jocs, danses… Tots enfocats a la sostenibilitat; no tant de cara a buscar noves solucions als problemes que tenim, sinó a veure com s’ho feia la gent d’abans (quant no tenia tants recursos, diners…) per poder aplicar aquells valors a la nostra vida i poder ser més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient

Total, que ens ho vam posar molt bé, vam conèixer a molta gent i tot i que la pluja amenaçava, tot va sortir rodat.

sdf

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.