Una nova aventura

Tornar a començar ens agrada a tots. Tornar a jugar, veure els amics, veure els monitors i monitores i sobretot començar noves aventures.

El primer dissabte d’esplai de l’any dels Esquirols i els Dofins va ser ben mogudet. Tots estaven molt contents de ser allà i tenien moltes ganes de fer coses parlar, riure, jugar… Però no sempre és pot jugar i ja està i és que dissabte vam rebre la visita d’uns personatges molt peculiars.

Eren en Blau 23 (Blauet pels amics) i la Lila 4, els habitants d’un planeta molt llunyà anomenat planeta Cromàtic. I direu que fan aquests dos per aquí? Doncs us expliquem: Resulta que aquest planeta és un lloc amb moltííííííííssims colors, els arbres tenen mil tonalitats, els edificis no són com aquí si no que estan pintats de la forma més cridanera possible i els habitants, com ja podeu veure que passa amb els nostres visitants, tenen noms de colors.

Tots vivien molt feliços al seu món però els hi ha passat una cosa terrible. Un home molt malvat d’un altre planeta els ha pres tots els colors i els ha deixat en blanc i negre. Es fa anomenar el Maligne i es veu que està molt enfadat ja que al seu planeta Paleta Freda no hi ha colors. A més a més, com si no en tingués prou amb robar els colors del Cromàtic ens ha deixat un missatge dient que vindrà  la Terra a agafar els nostres!!!!
Per això mateix, hem d’ajudar a la Lila i al Blauet a recuperar els colors i agafar al Maligne per evitar que faci més dolenteries de les seves!

Creieu que ens en sortirem? Nosaltres estem segurs que sí! Ja sabeu que aquest grup de nens i nenes estan preparats per tot i més i de segur que podran ajudar a tornar els colors al planeta Cromàtic!

Per ara us deixem algunes fotos del dissabte però ja us anirem informant del que passa per l’esplai i si recuperem o no els colors!

Fins aviat!

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.