Preparant carnaval

Sabem que encara falta molt per carnaval però a l’esplai ens agrada començar a preparar les coses amb temps per poder tenir les disfresses llestes i preparades pel dia de la rua!
Per això mateix, ahir vam estar fent les nostres amb moltes ganes.

Primer de tot ens vam ajuntar tots al pati per explicar la temàtica d’aquest any. Resulta que anirem vestits d’insectes, cada grup tindrà un animalò diferent: els Esquirols aniran de marietes, el Dofins d’escarbats egipcis de colors, Guineus seran mantis religioses i Isards i joves seran espia dimonis la disfressa dels monitors per ara és sorpresa però us assegurem que serà molt original i farà que tot el conjunt sigui molt i molt especial.

Ara anem per parts, comencem amb els petits. Creieu que fer de marietes és fàcil? Doncs no!! S’han de retallar les ales, enganxar-les, retallar cercles (és complicat que semblin cercles i no ous) i tot de coses amb les que van estar la mar d’entretinguts tota la tarda. A més, després de fer-ho tot sempre queden tot de mini papers que s’han de recollir… és cansat i tot!

Sort que són un grup molt actiu i ho van fer tot a la perfecció!!

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Ja veieu que són unes marietes “estupendes”

Preparant carnaval

Preparant carnaval

El Dofins, com ja hem dit, són escarbats egipcis i per fer-ho havien de fer coses molt semblants al que feien les marietes però com ja són més grans la seva disfressa era una miqueta més complicada i havien de dibuixar-se ells mateixos els braços i les corones a part de retallar i enganxar-ho tot.

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Guineus encara ho tenien més difícil i és que per fer de mantis es necessiten moltes coses. Primer el cos llarg i prim, després els braços i sobretot les mascares amb uns ulls molt grans! Van trigar una miqueta més que la resta i potser encara queda acabar quatre coses però per això va bé començar amb temps! Ja veureu que quan les tinguem acabades seran unes mantis genials!

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Per acabar els més grans s’estaven fent a la sala la seva disfressa d’espia dimonis (que no libèl·lules no ens confonguem) i van tenir una tarda força moguda. Entre que estan fets uns xafarders i que havien d’utilitzar pals per fer les ales la sala d’esplai es va convertir gairebé en un camp de batalla. Sort que els monitors tenen una paciència infinita i tot va acabar bé i al final tots van aconseguir acabar la seva disfressa!

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Preparant carnaval

Sabem que no hem ensenyat cap disfressa acabada però preferim que us emporteu una sopresa el dia de la rua! Ja veureu com molen tots els nens i nenes vestits de diferents insectes!

Recordeu que la rua és el dia 9 de febrer i que ens heu d’avisar tan si veniu com si no. No volem que ningú es quedi sense disfressa! Els qui no ho hagueu fet encara envieu-nos un mail per confirmar que estareu allà!

A part, m’han comentat que hi ha noves fotos a la pàgina de monitors. No dubteu en fer-hi un cop d’ull, són brutals!!

Per ara ho deixem aquí, però d’aquí res donarem noves noticies, ja sabeu que s’acosta l’excursió a la neu!!

Fins aviat!!

jh

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.