El tractat blanc

Fa unes setmanes us vam explicar que els Esquirols i Dofins estaven ajudant als habitants del planeta Cromàtic a recuperar el colors. Entre el carnaval, l’excursió a la neu i més coses no hem pogut saber com avança la cosa però fa un parell de setmanes el Blauet i la Lila van tornar per a ensenyar-nos una part de la història dels colors, us la deixem aquí, ja veureu que és molt interessant.

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

———————————————–

Aquesta és la història de com van aparèixer els colors:

Fa molt i molt de temps l’univers no tenia colors. Tothom vivia en blanc i negre, color que representaven la llum i la foscor, la barreja d’aquests donava pas a una gran gama de grissos amb els quals els habitants de tots els planetes tenien prou per viure de forma tranquil·la i relaxada.
Però un dia, aquesta tranquil·litat va canviar. Va aparèixer una petita taca negra que en un principi no va preocupar als habitants dels planetes però que poc a poc es va anar fent gran.

Els habitants i governants dels diferents mons es van reunir per parlar d’aquell nou objecte celeste que ocupava part de la seva galàxia i van decidir enviar naus per investigar de que es tractava però va passar una cosa terrible, cap de les naus que va anar va tornar doncs resulta que el forat negre xuclava tot allò que es trobava al seu abast.

Dia a dia el forat s’anava fent més gran i cada cop tenia més força fins arribar al punt de xuclar els astres més petits del sistema.
Tothom pensava que allò seria la fi de l’univers així que entristits i resignats van migrar al planeta que es trobava més lluny del forat amb l’esperança de poder viure una mica més de temps mentre veien desolats com aquella cosa s’empasava tot allò que estimaven.

Però va passar una cosa sorprenent. Quan el forat va començar a xuclar l’estrella més gran del sistema aquesta es va quedar encallada a la seva boca. El forat continuava fent força per empassar-se l’estrella i quan ja semblava que estava a punt d’aconseguir-ho va haver-hi una gran explosió que va fer que el forat s’invertis escupint tots els planetes que s’havia empassat i creant una pluja d’alguna cosa que ningú havia vist mai que al caure al terra feia que el gris es transformés en altres colors.

Tots van estar molt contents ja que a part de salvar-se havien aconseguit els colors.

Tot i això tenien un altre problema i és que no tots els colors havien anat a parar a tots els planetes sino que mentre alguns tenien quatre o cinc d’altres només en tenien un. Els governant van començar a barallar-se per aconseguir els colors que els hi faltaven. Cada cop hi havia més crits i van estar a punt de fer esclatar una guerra però finalment van fer un tractat en el qual es comprometien a repartir els colors perquè tots els planetes els tinguessin tots.
Aquest tracta es va anomenar el consili blanc ja que aquest últim és la barreja de tots els colors.

Per intercanviar-se els colors van crear el cercle cromàtic que els permetia portar-los d’un lloc a un altre i d’aquesta manera tots van tenir tots els colors i el cercle cromàtic va passar a ser el símbol més important de la galàxia.

———————————————–

Què us ha semblat? Una història molt maca oi?
Doncs nosaltres seguirem intentant recuperar els colors, a veure si podem aconseguir-ho!!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.