El mag Prisma

Aquests nens i nenes d’Esquirols i Dofins no paren!

El passat dissabte van rebre la visita d’un personatge molt important del planeta Cromàtic, el mag Prisma, un entés del món dels colors, tècniques, tonalitats i sobretot història. Ell els va estar explicant que el primer que haviem de fer per ajudar-los era recuperar els colors primaris per poder donar el cercle cromàtic al Blauet i la Lila i així fer que el seu planeta tornés a tenir color.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Semblava que fos molt fàcil però abans de que el mag els hi donés els colors van haver de passar moltes proves complicades com per exemple fer una piràmide humana o omplir una galleda amb aigua de la font. A més a més per passar algunes havien d’aconseguir coses dels monitors o d’altres nens de l’esplai com un cabell o sabates i sobretot havien d’anar molt ràpid ja que hi havia un vent huracanat que feia volar els sobres que havien d’anar agafant per poder fer les proves.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Van acabar cansadíssims de tant correr però no penseu que aquí es va acabar la tarda i és que havien d’enganxar els triangles de colors al seu cercle cromàtic i amb això van estar una estoneta més.

Després ja van tenir una mica de temps lliure i mentre alguns jugaven a futbol (molt originals) d’altres van fer un grup de percussió improvitzat utilitzant els cubells, llapis i coles de barra. Que vigilin els tabalers del barri que d’aquí res tindrem una nova colla que trencarà esquemes!!

Per avui ho deixem així, ja us direm més coses molt aviat!
Esperem que acabeu de passar una molt bona setmana i ens veiem dissabte amb moltes més ganes i il·lusió!

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

lk

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.