Tot som cavallers

Desprès de carnaval toca seguir ajudant al nostre amic i company Pere de Mataplana del regne de Murdrundrain, però qui és aquest home?

Doncs vet aquí la història d’en Pere: El Pere de Mataplana era una gran cavaller de la cort de Murdrundrain, era conegut com un home ferotge en la batalla, lleial al seu regne, generós amb els seus súbdits, en fi una home poderós i respectat. Però també era ben sabut que no tots els de la cort el miraven amb bons ulls, en Jaume de Ull de Bona li tenia una forta enveja. Un bon dia aquest va deixar córrer un rumors sobre la deslleialtat d’en Pere cap al seu regne. Els rumors van córrer i córrer fins arribar a les orelles de rei Transitorium Primer, aquest sense escoltar el Pere i sense jutjar-lo ni res, va decidir desterrar-lo.

És per això que el nostre amic va decidir anar al regne veí Outland, fins que el temps passes i ell aconseguís de nou armes, armadures i un cavall per tal de tornar al seu tan estimat regne i recuperar l’honor perdut tot demostrant la seva innocència. Tot vagant per Outland va trobar un grup de nois i noies molt eixerits i eixerides que és feien dir Guineus, ell sense dubtar-ho els hi va demanar ajuda, aquests van acceptar de bon grat.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Gràcies a ells, el Pere ha pogut aconseguir el seu cavall i les seves armes però amb un gran esforç ja que han hagut de passar incomptables proves cada una més difícil que l’anterior.

Però a tot això on és ara mateix el Pere?

Doncs ja està al seu regne, però clar ara ha d’aconseguir entrar a la ciutat d’incògnit ja que els guàrdies no el deixen passar, és per això que s’ha refugiat al poble de Vellong, al costat de la ciutat, a l’espera d’una bona idea per poder entrar.

Com s’ho farà?

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.