Una tarda a l’esplai

Dissabte passat després de presentar la Laura i l’Eudald als nens i nenes que encara no els coneixien i ballar un Paparrusca el grup d’Esquirols i Dofins va tenir una tarda d’allò més mogudeta.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Es veu que el Maligne (l’home que va robar els colors al planeta Cromàtic) va descobrir que estem recuperant els colors i va decidir venir a la Terra i fer-nos la feina encara més complicada! Va agafar el triangle de color que anavem a enganxar la setmana passada i el va amagar per l’escola!!

Els monitors juntament amb la Lila i el Blauet vam estar investigant tota la setmana i al final vam trobar unes pistes per intentar descobrir com és el Maligne, com va arribar a la Terra i on havia amagat el nostre color. Així, dissabte quan van arribar tots els nens i nenes els hi vam poder donar aquest full:

cluedo mag

A partir d’aquí vam començar a jugar al cluedo per anar descartant possibilitats i quedar-nos amb les tres respostes bones.

Esplai Natzaret

I com ho vam fer? Doncs passant proves mooooolt difícils!! Ens vam separar en cinc grups i tots havien d’anar a veure als monitors per a fer-les.
La Núria els hi va fer fer una línia de roba llarguíssima, l’Eudald fer un recorregut fent de cambrers amb uns gots plens d’aigua que no podien vessar, amb la Maria van jugar al twister, el Marcel per la seva banda els va fer omplir un full amb signatures d’altres membres del grup i finalment la Carla els va fer curses de relleus molt originals com per exemple correr com una gallina o fent el Gangnam stile.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Al final van aconseguir descobrir-ho tot i trobar el triangle taronja!!! I després com ho havien fet molt bé la Núria va estar explicant un conte que els hi va agradar a tots.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Per la seva banda, els Isards i Joves després de fer un intent de ball (estan un xic vergonyosos últimament) van estar fent una dinàmica.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Es tractava de la dinàmica de la vida, cada un havia de fer una gràfica segons l’any i el nivell de felicitat, per exemple si quan tenien 10 anys els hi havia passat una cosa molt bona doncs la gràfica pujava. Així, al final van tenir la seva gràfica de la vida i van estar parlant dels diferents anys i que havia fet que estiguessin més contents o menys.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

El grup de Guineus també estava per allà intentant deixar sense cabells a tots els monitors i fent que agafessin un bon encostipat deixant-los sense sabates i sense mitjons però com era per una bona causa tots ho van fer sense queixar-se.I així va ser la tarda de dissabte. Tots vam estar molt entretinguts i ens ho vam passar molt bé!Esperem que aquest cap de setmana faci tan bon temps com avui i poguem gaudir de les activitats que tenim preparades.Bon dijous i fins dissabte!kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.