Diem adéu al trimestre

Aquest curs ha passat més ràpid del que voldríem, recordo el primer dia d’esplai, amb els nervis i la vergonya com si fos ahir, i ara em trobo que estem acomiadant el segon trimestre.

Ahir els Isards i Joves vam fer una excursioneta per dir adéu al trimestre i vam anar des de Mundet fins a Sant Cugat caminant, creuant tota Collserola i gaudint d’un paisatge tant maco i alhora tant a prop de la ciutat.

Esplai Natzaret

Vam iniciar el camí seguint el GR-6 que surt al costat del Laberint d’Horta i vam començar a pujar i pujar i pujar enfilant el camí cap a Ítaca (o similars…). Després d’un ascens llarg i cansat vam arribar per fi al lloc idoni per gravar unes escenes del nostre increïble film, que us deixarà a tots i totes amb la boca oberta!

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Finalment, i després de sentir molts cops “Tinc gana” “Falta molt??” “Estic cansat” vam arribar a la fabulosa ermita de Sant Medir on vam dinar i vam jugar una estona per descansar.

Esplai Natzaret

Com que feia una mica de fred, i estava ennuvolat vam decidir reprendre el camí fins al peu del Pi d’en Xandri, un pi molt vell i emblemàtic del costat de Sant Cugat. Allà vam aprofitar per fer una mini migdiada, escalar algun arbre i jugar una estoneta al joc dels paperets.

Esplai Natzaret

Esplai Natzaret

Tot seguit, arribàvem a Sant Cugat amb el temps just per comprar un estupendu berenar (sobretot l’ensaïmada de xocolata de la Sandra), gravar unes últimes escenes de la pel·lícula i agafar els ferrocarrils per tornar a Barcelona. Com que alguns dels nens i nenes volien tornar caminant de Sant Cugat perquè no s’havien cansat però no teníem temps, vam decidir baixar a Sarrià per seguir caminant.

D’aquesta manera, el grup d’Isards i Joves, acomiadem el trimestre i carreguem piles per les Colònies de Setmana Santa i pel tercer trimestre.

Fins aviat!

Bah, Paparruchas!

kj

One thought on “Diem adéu al trimestre

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.