Els últims colors

Ja sabeu que el grup de petits estava treballant molt dur per aconseguir retornar els colors al món del Blauet i la Lila, però el que encara no sabeu és que finalment ho han aconseguit!!
Com ho sentiu, finalment aquest dos últims caps de setmana després d’estar fent de tot i més per recuperar colors van aconseguir recuperar el verd i el lila i aquí us expliquem com:

El dissabte 9 van quedar molt puntuals al parc de Palau Reial on van estar corrent moltíssim per recuperar uns sobres que hi havia repartits pels diferents racons i que contenien uns jocs molt divertits.

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Van fer curses de relleus, un joc on havien d’imitar animals i fins i tot un concurs per trobar la seva parella. Va ser un gran dia en el que el Sol els va estar acompanyant en tot moment i a més ho van passar d’allò més bé!!

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

De tant i tant correr alguns van quedar esgotats però per no avorrir-se mentre esperaven a la resta van estar fent de castellers una estona i us puc dir que a l’esplai hi ha més d’un que es podria dedicar a fer d’anxaneta (monitors i tot).

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Finalment, quan ja van recuperar tots els sobres van fer una última guerra de foulards i van marxar cap a l’escola mentre cantaven sense parar l’himne del Barça.
Tot el barri els va sentir!!

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Així van aconseguir el color verd però encara els faltava el lila per tenir el cercle cromàtic sencer. Sort que el Blauet i la Lila també havien estat buscant i el dissabte van arribar a l’esplai amb tots els cercles dels nens i nenes i el triangle verd i el lila llestos per acabar.

Tot i això, encara faltava una cosa i és que per molt que tots tinguessin el seu cercle cromàtic el Blauet i a la Lila seguien sense tenir colors i per aquesta raó els nens van estar barrejant, pintant i tacant-se una estona fins aconseguir tenir un gran cercle per donar a aquests dos personatges.

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Esquirols i Dofins

Heu vist que maco va quedar? Estan fets uns artistes!!

Aquí s’acaba el segon trimestre i la història del planeta cromàtic. Per ara ho deixem aquí però tranquils que ara venen les colònies de Setmana Santa i estic 100% segura que encara ens queden milions d’aventures per viure!

Fins aviat!!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.